Ελληνική Οικονομία

Πέννυ Σακελλαριάδου Μαζί με Δημήτρη Κάρναβο γιατι η ΚΑΛΛΙΘΕΑ πρέπει να συνεχίζει να Αλλάζει

Μετράμε αντίστροφα για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η Kalitheapress θέλει να δώσει βήμα στους υποψήφιους των δημοτικών παρατάξεων της Περιφέρειας  Αττικής αρχικά της Καλλιθέας και των γειτονικών Δήμων Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο-Ταύρο, ‘Αγιο Δημήτριο κ.α όπως και σε Περιφέρειες και Δήμους σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτά ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες την προβολή αξιόλογων ανθρώπων που πλαισιώνουν την δημοτική παράταξη Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, όπως η Πέννυ Σακκελαριάδου

Η Πέννυ Σακελλαριάδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα στην Καλλιθέα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το University of Essex στην Αγγλία. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και εργάζεται στον Τραπεζικό Τομέα ως επιστημονικό προσωπικό στον τομέα της επιχειρηματικής ανάλυσης. Παράλληλα είναι μέλος του ΔΣ του ΚΕΑΤ (Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών), προσπαθώντας να προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟΥ

Η αγάπη της για την Καλλιθέα μας, είχε σαν αφορμή  να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Η Καλλιθέα Αλλάζει».

Πιστεύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για την Καλλιθέα. Γι’ αυτό συστρατεύεται με τον Δήμαρχό μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, τον οποίο στηρίζει γιατί έχει την πεποίθηση ότι είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος με ιδέες και όραμα για την πόλη μας.

Βασιζόμενη στην πίστη  στις ιδέες του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς και με θέληση να συμβάλλει με καινοτόμες ιδέες και εργατικότητα στην αναβάθμιση της ζωής στο Δήμο μας, ζητάει τη στήριξή σας, προκειμένου να προσφέρει ουσιαστικά στην πόλη που ζούμε και αγαπάμε, πάντοτε με γνώμονα το διάλογο και τον αλληλοσεβασμό.

Facebook Comments Box

Απάντηση