Νέα Καλλιθέας

Παναγιώτης Κοττέας η Πολεοδομία Ψηφιοποιείται

Ο Δήμος Καλλιθέας όπως μας έχει αναφέρει ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος με εντατικούς ρυθμούς  έχει προχωρήσει στο online μέλλον σε πολλούς τομείς και συνεχίζει.

Μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων κάθε δημότης μπορεί να κάνει αίτηση κάνοντας χρήση των κωδικών που διαθέτει κάθε πολίτης στο taxisnet. Επίσης on line πληρωμές χρησιμοποιώντας την Διαδικτυακή Οικονομική Πληροφόρηση Συναλλασσομένων (ΣΔΟΠΣ)

Στα πλαίσια αυτά όπως ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 29 Αυγούστου  ο  Αντιδήμαρχος ΥΔΟΜ Παναγιώτης Κοττέας μαζί με τους  υπαλλήλους της Πολεοδομίας κατάφερε να βάλει και την πολεοδομία στην on line εποχή.

Σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος μας αναφέρει: Aρχισε να ψηφιοποιείται το αρχείο οικοδομικών αδειών της πόλης και πλέον να αποστέλλεται άμεσα στους ενδιαφερόμενους, ψηφιακά αντίγραφα στοιχείων των οικοδομικών αδειών που φυλάσσονται στο αρχείο της:

Στελέχη οικοδομικών αδειών
Αρχιτεκτονικά– στατικά – μηχανολογικά σχέδια
Για την γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στην ηλεκτρονική πύλη (portal) του Δήμου (www.kallithea.gr → online υπηρεσίες) και σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, παραλαμβάνουν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που αναφέρουν στην αίτηση, τα αντίγραφα των στελεχών και των σχεδίων των οικοδομικών αδειών που ζητούν.
Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), προωθείται η ένταξη στο πρόγραμμα «Ψηφιοποίησης των Αρχείων Πολεοδομιών».
Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Αντώνης Μοσχονάς: Πρέπει να ανοίξουν οι αθλητικοί Σύλλογοι

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: