ΕλλάδαΠεριφέρειες

Ανοιχτά τα διόδια λόγω εκλογών από 24 εως 26 Ιουνίου

Δωρεάν  η διέλευση των επιβατικών ΙΧ και δίκυκλων από τα διόδια όλης της χώρας με σκοπό οι πολίτες να σπεύσουν να ψηφίσουν και στην δεύτερη  εκλογική κάλπη  την προσεχή Κυριακή 25 Ιουνίου. Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία τα διόδια όλης της χώρας θα είναι ανοιχτά και οι πολίτες που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τα διόδια στους αυτοκινητοδρόμους πανελλαδικά (κυρίως οι ετεροδημότες) δεν θα είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν κάποιο κόμιστρο. Όπως και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου

Συγκεκριμένα η Υπουργική απόφαση αναφέρει  δωρεάν διελεύσεις επιβατικών Ι.Χ. και δικύκλων από τους σταθμούς διοδίων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους λόγω διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου ως εξής:


Για τους ψηφοφόρους από τις 00:00 του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2023 (μεσάνυχτα Παρασκευής προς Σάββατο) μέχρι τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας, 26 Ιουνίου 2023.

Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, οι δωρεάν διελεύσεις ισχύουν από τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2023 έως και τις 24:00 της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023. Η διέλευσή τους χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης Δικαστικού Αντιπροσώπου, καθώς και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

Ειδικότερα, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών Ι.Χ. και δίκυκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους μετωπικούς και πλευρικούς Σταθμούς Διοδίων όλων των μεγάλων αυτοκινητόδρομων της χώρας:

Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας, Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη,

Γέφυρα Ρίο – Αντίρριο,

Ιόνια οδός

Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ τμήμα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια,

Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες, Αυτοκινητόδρομος Ράχες – Κλειδί,

διάβασε και αυτό  Υιοθέτησε και εσύ ένα αδέσποτο στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Εγνατία Οδός

Αττική Οδός

 

Facebook Comments Box

Απάντηση