ΑΛΛΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκίνησε η Λαμπαδηδρομία από την Φουκουσίμα

Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, άρχισε σήμερα (25/3) από την Φουκουσίμα, στην βορειοανατολική Ιαπωνία. Ποιες είναι οι διαφοροποιήσεις με άλλες διοργανώσεις.

Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, άρχισε από την Φουκουσίμα, στην βορειοανατολική Ιαπωνία, με τους διοργανωτές να λαμβάνουν κάθε απαραίτητο μέτρο για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού και φυσικά δεν υπήρχε παρουσία κόσμου.

Ο πρόεδρος του “Τόκιο 2020”, Σέϊκο Χασιμότο, δήλωσε: “Ελπίζω πως η Ολυμπιακή Φλόγα θα είναι μια ακτίνα φωτός στο τέλος του σκοταδιού. Αυτή η μικρή φλόγα δεν έχασε ποτέ την ελπίδα και περίμενε αυτήν την ημέρα σαν ένα άνθος κερασιάς που θα ανθίσει”.

Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες, με τους θεατές να πρέπει να φέρουν προστατευτική μάσκα και να μην έχουν το δικαίωμα να πανηγυρίζουν.

Βέβαια, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την πορεία της Φλόγας που θα περάσει από τις 47 περιφέρειες της Ιαπωνίας πριν αφιχθεί στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο για την τελετή έναρξης των Αγώνων στις 23 Ιουλίου.

Πηγή: m.sport24.gr


Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: