Αττική

Φεστιβάλ πόλης 2021 • Οι φθινοπωρινές γιορτές του Αγίου Δημητρίου

Και φέτος θα τιμήσουμε τον πολιτισμό και τις τέχνες με ποιοτικές και προσεκτικά επιλεγμένες εκδηλώσεις χορού, μουσικής, τραγουδιού, θεάτρου και παραστάσεων για παιδιά.

Η καλλιτεχνική προσέγγιση του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου επικεντρώνεται σε υψηλού επιπέδου δρώμενα, τα οποία αφενός τιμούν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αφετέρου εκτιμούν τις πολύπλευρες εκφάνσεις της επετείου με παραδοσιακό, αλλά και με σύγχρονο τρόπο.

Τα παραδοσιακά σχήματα διαδέχονται σύγχρονοι και νέοι καλλιτέχνες, το θέατρο σκιών για τα παιδιά μας οδηγεί σε εξαιρετικές θεατρικές παραγωγές, ενώ οι παραδοσιακές μουσικές από όλη την Ελλάδα συναντούν καλλιτέχνιδες όπως την Ελένη Βιτάλη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Από τους Πόντιους της «Μαύρης Θάλασσας» και τους λυράρηδες της Κρήτης έως τους blues, funk, jazz, rock & hip hop ήχους αναγνωρισμένων σύγχρονων καλλιτεχνών και από την πόλη μας!  

Για άλλη μια φορά, η διοργάνωση θα έχει πολλές και μεγάλες εκπλήξεις, ενώ θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Σημειώνεται πως όλες οι εκδηλώσεις είναι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ πρόσβαση για το κοινό, αλλά με ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, διατηρώντας πάντα το κοινωνικό πρόσημο, αφού όσες και όσοι προσέρχονται μπορούν να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης με τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Για το Δήμο Αγίου Δημητρίου, η πολύπλευρη στήριξη της κοινωνίας είναι πολύ σημαντική υπόθεση, η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου μπαίνει σε προτεραιότητα, δημιουργώντας μια αλυσίδα αλληλεγγύης εκκινώντας από το πολιτισμό και φτάνοντας στην έμπρακτη φροντίδα στο συνάνθρωπο.

Για όλες τις εκδηλώσεις, εκτός του θεάτρου σκηνών, οι ενδιαφερόμενες / νοι μπορούν να προμηθεύονται τις προσκλήσεις από τις 23/8/2021, μέχρι εξαντλήσεως τους, από τις Δομές Παροχής Βασικών Ειδών.

διάβασε και αυτό  Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου τίμησε τον βίαιο εκτοπισμό 950.000 Παλαιστινίων

Δ/νση: Αγίου Βασιλείου 83, Άγιος Δημήτριος

  • Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 15:00
  • Δευτέρα και Τετάρτη από τις  18:00 έως τις 20:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9760505

Facebook Comments Box

Απάντηση