Νέα Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας ευχαριστεί τους Καλλιθεάτες!

Με Δελτίο Τύπου, ο Δήμος Καλλιθέας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους συντοπίτες μας που απάντησαν στο κάλεσμα για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Όπως αναφέρει:

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. 

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς που στο κάλεσμα του Δήμου μας για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και θερμά. Όπως μας ενημερώνουν οι Δήμοι που έχουν πληγεί από την φωτιά και η ΚΕΔΕ, υπάρχει μεγάλη επάρκεια σε είδη πρώτης ανάγκης και δεν χρειάζεται πλέον η συνέχιση της σχετικής δράσης. Από τον Δήμο μας πραγματοποιήθηκαν αποστολές με προσφορές διαφόρων ειδών σε πλήθος περιοχών που χρειάζονταν βοήθεια και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, ένα αυτοκίνητο στον δήμο Αχαρνών και ένα στο δήμο Διονύσου, το Σάββατο ένα στο δήμο Αχαρνών και φαρμακευτικό υλικό στο σταθμό πρώτων βοηθειών του Ε.Ε.Σ. που έχει στηθεί στη γέφυρα Καλυφτάκη. Την Κυριακή, ένα στο Δήμο Δωρίδος και ένα στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπία, τη Δευτέρα ένα φορτηγό στην Ιστιαία, την Τρίτη ένα φορτηγό στη Λίμνη Ευβοίας και σήμερα Τρίτη 11Αυγούστου ένα φορτηγό στη Λίμνη Ευβοίας και δύο στο Δήμο Γορτυνίας.

Η συνέχεια της ανακούφισης των πληγέντων είναι τώρα στα χέρια της πολιτείας και των αρμοδίων υπηρεσιών.

Ο Δήμος Καλλιθέας ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους τους Καλλιθεάτες που συνέδραμαν στη βοήθεια που παρείχε στη μεγάλη αυτή εθνική καταστροφή.

 

 

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Στον ανασχηματισμό του Ιανουαρίου του 2021, είχε οριστεί υφυπουργός Αγροτικής…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: