ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Νίκος Σκανδαλάκης με Δημήτρη Κάρναβο Επιλέγουμε Μέλλον στις 8 Οκτώβρη για την Καλλιθέα στην θέση που αξίζει

Ο Νίκος Σκανδαλάκης έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο ο γιος του Καλλιθεάτη γιατρού πρωην Υποψήφιου Δημάρχου Υπουργού Τάκη Σκανδαλάκη αλλά και ο Νίκος που είναι στους δρόμους μαζί με την δημοτική αστυνομία ώστε να μπορεί να είναι η Καλλιθέα προσβάσιμη σε όλους. Ο Νίκος που δεν διστάζει να είναι στην πρώτη γραμμή σαν Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας μαζί με τους εργαζόμενους όπου καλούνται να προσφέρουν στις καταστροφές που πλήτουν την πατρίδα μας. Παράλληλα όμως σαν Αντιδημάρχος Υπεύθυνων Σχέσεων κατάφερε να βοηθήσει ώστε η Καλλιθέα να προβληθεί διεθνώς.
Όμως αντι για εμάς ας παρουσιάσουμε την ανακοίνωση του Νίκου Σκανδαλάκη στη σελίδα του στο fb για την υποψηφίοτητα στις δημοτικές εκλογές 8 Οκτώβρη
Φίλες και φίλοι,
στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές με τη στήριξή σας εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας. Έγινα μέλος μιας σπουδαίας Δημοτικής Αρχής κι έκατσα στα ίδια έδρανα που έχουν κάτσει προσωπικότητες, που άφησαν ισχυρά το αποτύπωμά τους στην πόλη μας. Συνεργάστηκα με ανθρώπους που σήμερα μας λείπουν πολύ όπως ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, ο Λάζαρος Λασκαρίδης και ο Γιώργος Αντωνακάκης.
 Ήταν μεγάλη τιμή όταν ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος με όρισε αρχικά Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας και Διεθνών Σχέσεων και στη συνέχεια μου εμπιστεύτηκε και το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας.
Τέσσερα χρόνια δώσαμε τη μάχη της καθημερινότητας με στρατηγική, αφοσίωση κι αγάπη και δουλέψαμε να κάνουμε πράξη όλα όσα δεσμευτήκαμε.
Σίγουρα κάναμε πολλά, όμως έχουμε και μπορούμε να κάνουμε πολλά ακόμα.
Προσωπικά, σε αυτή την πορεία ήμουν εκεί με αξιοπρέπεια και συνέπεια για να καταφέρουμε όσα μέχρι σήμερα έχουν γίνει.
Μπορεί να έγιναν λάθη, να υπήρξαν αστοχίες, μικρές καθυστερήσεις, σε καμία όμως περίπτωση δεν έγιναν ηθελημένα. Άλλωστε μόνο αν δεν προσπαθείς δεν κάνεις σφάλματα.
Ως επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας οφείλω αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα τεράστιο μπράβο στους συνεργάτες μου. Σε αυτόν τον απαιτητικό και νευραλγικό τομέα προσπάθησα να είμαι συνεπής και δίκαιος, με βασική αρχή να γίνει η Καλλιθέα μια πόλη προσβάσιμη για όλες και όλους, με ελεύθερα πεζοδρόμια, ανοιχτές διαβάσεις και ράμπες για ΑμεΑ και πεζούς. Χρειάστηκε πολλές φορές να έρθω σε ρήξη με παραβάτες που ζητούσαν να δείξουμε «ανοχή και κατανόηση» και να «σβήσουμε» την κλήση για το αντικοινωνικό παρκάρισμα σε ράμπες ΑμεΑ κλπ.
Το ίδιο συνέβη και με κάποιους επιχειρηματίες του Δήμου μας στους οποίους μετά από σύσταση που δεν υπήρξε κάποια βελτίωση, βεβαιώσαμε κλήσεις για κατάληψη πεζοδρομίων, αγνοώντας κάθε προσπάθεια προσέγγισης για ευνοϊκή μεταχείριση.
Σχετικά με την Πολιτική Προστασία, το έμψυχο δυναμικό ήταν μονίμως σε εγρήγορση και πάντα έτοιμο να συνδράμει όποτε και όπου χρειαστεί. Πλήρως εξοπλισμένο δίπλα σε κάθε Καλλιθεάτισα και Καλλιθεάτη πρωί και βράδυ και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Συνδράμαμε ακόμα και σε δύσκολες πυρκαγιές άλλων Δήμων, όπου χρειάστηκε η βοήθεια μας.
Στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων, με τη βοήθεια και την εμπειρία του Δημάρχου, εργαστήκαμε μεθοδικά και με κάθε ευκαιρία για να συμβάλλουμε στην προβολή της Καλλιθέας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όπως κάθε σύγχρονη πόλη.
Συνδημότισσες και συνδημότες,
στις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου ζητώ τη στήριξή σας για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που μαζί ξεκινήσαμε και να δώσουμε στην Καλλιθέα τη θέση που της αξίζει.
ΥΓ: Αγαπητές και Αγαπητοί Συνυποψήφιοι,
είμαι ο γιος του Τάκη και είμαι περήφανος γι’αυτό. Όμως, η προσωπική μου πορεία δεν χωράει αμφισβήτηση.
Ας δώσουμε λοιπόν όλες και όλοι μαζί τον αγώνα γιατί το ζητούμενο δεν είμαστε εμείς. Είναι η Καλλιθέα και οι κάτοικοί της.
Καλή δύναμη!
Όλες οι αντιδράσεις:

Εσείς, Maria Katsouli-Liakri, Ιωάννης Φωτεινιάς και 447 ακόμη

διάβασε και αυτό  Μανώλης Κωστάκης Με πλάνο και όραμα στο “τιμόνι” του Οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης «Γιάννης Γάλλος»
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Oι φωτογραφίες είναι 1000 λέξεις και αυτές  από τα drones…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: