Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 Ενωσης Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας

Το ΔΣ της ΄Ενωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας πραγματοποίησε με επιτυχία την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στο κατάστημα Beer house Birmingham την εκδήλωση κοπής της  πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου παρευρέθηκαν γονείς μέλη και φίλοι  της Ενωσης. Στην εκδήλωσή  συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών  και εκπρόσωποι από τα Δημοτικά    3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 8ο, 10ο, 11ο, 15ο, 17ο, 21ο, 23ο, 26ο, τα Γυμνάσια 1ο, 2ο, 5ο, 6ο ,7ο, 10ο, 13ο 14ο & τα  Λύκεια 2ο, 3ο, 4ο, 5ο,6ο, 7ο.

Μαζί  με μήνυμά του προς τον πρόεδρο της ΄Ένωσης κ. Παπαργυρίου ήταν και ο πρόεδρος του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. κ. Ηλίας Τζήμος που λόγω ενός δυσάρεστου προσωπικού γεγονότος δεν μπόρεσε να βρίσκεται στην εκδήλωση . Μετά από απόφαση του Δ.Σ. το δώρο της Ένωσης κληρώθηκε μεταξύ όλων των σχολείων της πόλης όπου και αναδείχτηκε τυχερό σχολείο το 5ο Γυμνάσιο Καλλιθέας όπου παρέλαβε αθλητικό υλικό για τα παιδιά του σχολείου.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλλιθέας κύριος Δημήτρης Κάρναβος μαζί με την σύζυγο του κ. Έλσα Καϊσογλου, και τα δύο παιδιά του.
Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κύριος Γιώργος Κυριακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κύριος Λάζαρος Λασκαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κύριος Κώστας Καλογερόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Υγείας κύριος Γιώργος Καλαμπαλίκης, η Αντιδήμαρχος Προσόδων κυρία Βάσω Μαργαρίτη, η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κυρία Άννα Πάσχου Γιαννάκου, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κύριος Γιώργος Κουτσογιάννης και η Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας κυρία Ευσεβία Κοσμίδου Πρέντζα.

Καθώς επίσης η Πρόεδρος της 1ης κοινότητας κυρία Δέσποινα Κυριακίδου και ο Πρόεδρος της 3ης κοινότητας κύριος Δημήτρης Δεληασλανίδης και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κυρίες Κατερίνα Αδαμοπούλου και Αρχοντία Αλεξίου. Με την παρουσία τους  τίμησαν  την εκδήλωση επίσης ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και Επικεφαλής της παράταξης «Προοπτική Ζωής» κύριος Κώστας Ασκούνης, μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους κυρία Αθηνά Εξάρχου και κύριο Νίκο Ηλιάδη. Ως εκπρόσωπος της παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» παρευρέθηκε η
κυρία Έλενα Αυγερινού και μαζί της ήταν η κυρία Λίλα Ρόκα και ο κύριος Μανώλης Βανδώρος. Εκπρόσωπος από την παράταξη «Λαϊκή συσπείρωση» αλλά και εκλέκτορας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Νανά Ιορδανίδου.

διάβασε και αυτό  Artivism movement-διήμερο φεστιβάλ τέχνης στο Ελληνικό

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΠΕΖΟ» με την Πρόεδρο κυρία Στέλλα Γεωργίου, τον Αντιπρόεδρο, μέλος του Δ.Σ. Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής καθώς επίτιμου Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας κύριο Παναγιώτη Ντάβαρη, μαζί τους ήταν η Γενική Γραμματέας κυρία Θεολογία Γεωργίου, η Ειδική Γραμματέας κυρία Καίτη Κυπαρίση και η Ταμίας κυρία Αθηνά Χατζηπέτρου. Δίπλα  στενός συνεργάτης το Μαθητικό Φεστιβάλ με τον κύριο Νίκο Νικολόπουλο, της κυρία Ντίνα Κίτσου και την κυρία Ελευθερία
Χατζηκυριάκου.
Τέλος παρευρέθηκαν στην εκδήλωση από τον «Σύλλογο Κυψέλη Πολιτισμού Καλλιθέας» ο Αντιπρόεδρος κύριος Πέτρος Παριανός και από το Kallithea Press ο κύριος Δημήτρης Μπιζιώτας.
Τυχεροί της εκδήλωσης αναδείχθηκαν ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιθέας και μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Αττικής κύριος Παναγιώτης Ντάβαρης και ο Αντιπρόεδρος από τον «Σύλλογο Κυψέλη Πολιτισμού Καλλιθέας» κύριος Πέτρος Παριανός οι οποίοι κέρδισαν το φλουρί της Βασιλόπιτας μας μαζί με ένα συμβολικό αναμνηστικό.

Τα Μέλη του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος: Γιάννης Παπαργυρίου
Ο Αντιπρόεδρος: Νάσος Πρέντζας
Η Γεν. Γραμματέας: Βασιλική Κολυβίρα
Η Ειδ. Γραμματέας: Όλγα Γιαννίκου
Τα Μέλη: Γιάννης Μακρής
Σωτήρης Καρκαλάτος
Μαρία Κατσούλη Λιάκρη

Η ευχή όλων ήταν  το 2023 να φέρει υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο &  το 2023 να είναι καλύτερο για
όλους  και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας!
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε η  πρ. Αντιπερειφερειάρχης Αττικής…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: