Μήνυση Ναυτικών Ομίλων κατά του Δημάρχου Καλλιθέας και του Προέδρου Δημοτικού Οργανισμού

Μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμιση και παράβαση καθήκοντος εις βάρος του απερχόμενου Δημάρχου Καλλιθέας, Δημητρίου Κάρναβου και του Προέδρου του Οργανισμού του Δήμου ΟΠΑΑ Γιάννης Γάλλος Κωσταντίνου Ευσταθίου, κατέθεσαν τη Τρίτη 14/5/19 Ναυτικοί Ομίλοι που εδρεύουν στη ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας.


Σήμερα Παρασκευή 17/5/19 επιδόθηκαν εξώδικα που αφορούν την ασφάλεια των πλωτών και την πυρόσβεση προς τον Δήμο Καλλιθέας και τον Οργανισμό του Δήμου ΟΠΑΑ Γιάννης Γάλλος με κοινοποίηση στην Περιφέρεια Αττικής, Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, Λιμεναρχείο και Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού.

Είχε προηγηθεί την 10/5/19 ανοικτή επιστολή στην οποία οι όμιλοι οι Ναυτικοί Ομίλοι έβαλαν κατά του απερχόμενου Δημάρχου Καλλιθέας. Προηγήθηκε πόρισμα κόλαφος για ΟΠΑΑ από πραγματογνώμονα το οποίο τεκμηριώνει την άθλια κατάσταση που επικρατεί. Ασυντήρητη η Μαρίνα, κίνδυνος για τους χρήστες.

Κοινή συνέντευξη τύπου των 4 Ναυτικών Ομίλων της Καλλιθέας, θα δοθεί τη Δευτέρα 20/5/19 και ώρα 12.00, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΙΟ, στη Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση αυτή στο: 

Αντεπίθεση των Ναυτικών Ομίλων κατά του απερχόμενου Δημάρχου Καλλιθέας

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: