Νέα Καλλιθέας

Δήμος Καλλιθέας: Ξεκινάει το θερινό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών

Το πρόγραμμα «Αθλητική Καλοκαιρινή Απασχόληση» υλοποιείται εδώ και 17 χρόνια με στόχο την ποιοτική, δημιουργική και ευχάριστη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ενώ παράλληλα στηρίζει τους εργαζόμενους γονείς προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της φύλαξης των παιδιών τις πρωινές ώρες.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 και ώρα 10.00 το πρωί. Θα ακολουθηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ακριβή ώρα και ημέρα υποβολής των έγκυρων αιτήσεων.

 Διαβάστε το Φυλλάδιο Οδηγιών & Όρων συμμετοχής

Εφόσον ενημερωθείτε από το σχετικό φυλλάδιο συμμετοχής, κατεβάζετε την αίτηση εγγραφής που θα βρείτε στο kallithea.gr, τη συμπληρώνετε και τη στέλνετε μαζί με όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής (συνημμένα σε ένα email), σκαναρισμένα σε αρχείο pdf (όχι φωτογραφία), στη διεύθυνση: kallitheacamp@gmail.com. Στέλνετε ξεχωριστό email για κάθε παιδί. Στο θέμα του email αναγράφετε μόνο το όνομα και το επίθετο του παιδιού για το οποίο κάνετε την αίτηση. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά θα απορρίπτονται. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων με αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Τιμητικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Απάντηση

Recommended
Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022 του Δήμου Καλλιθέας ανοίγει…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: