Ο “πατριώτης” δήμαρχος

αναρτηση του Γιώργου Αναγνωστάκου
Ο πολυγραφότατος δήμαρχος Καλλιθέας, που για επικοινωνιακούς λόγους προβολής του εκμεταλλεύεται μέχρι και τις χελιδονοφωλιές στην Καλλιθέα, για να αποδείξει την ανάπτυξη που έφερε η θητεία του, παρευρέθηκε σήμερα (χθές) σε μια εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής στην Καλλιθέα.
Αντιγράφω από το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής.
«Βάζουμε τον θεμέλιο λίθο όχι απλά σε μία αποκατάσταση κτιρίου, αλλά βάζουμε μια ψηφίδα στο μωσαϊκό της δημοκρατικής μνήμης. Της μνήμης που ακριβώς πρέπει πάση θυσία να διατηρήσουμε, να ενισχύσουμε» – αυτά υπογράμμισε μεταξύ άλλων, σήμερα, (22/04/19) η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κατά την τελετή θεμελίωσης για την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου επί της οδού Μπιζανίου στην Καλλιθέα που θα γίνει με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου και του Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστου Καπάταη.
“Αυτή η αποκατάσταση τούτου του σπιτιού της μνήμης και του αγώνα, αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στην προσπάθεια εκείνων που απελευθέρωσαν την πατρίδα”
Τώρα ποιοί απελευθέρωσαν την πατρίδα και ποιοί ήθελαν να την μετατρέψουν σε δορυφόρο της Σοβιετίας, είναι μια άλλη ιστορία κάποιας άλλης στιγμής.
Ο δήμαρχος λοιπόν αφού παρευρέθηκε στην προεκλογική αυτή εκδήλωση, ως όφειλε θεσμικά αλλά και ανταποδοτικά στην κ. Ρένα Δούρου που στήριξε το 2014, εισπράττοντας στο δεύτερο γύρο τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι αριθμοί αποδεικνύουν, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον ταλαίπωρο Κουμουτσάκο της ΝΔ, έριξε σήμερα ένα δεκάρικο λογίδριο, δυό χαιρετούρες με τη Δούρου των 130 νεκρών και μετά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.
Ούτε δελτίο δεν έβγαλε μέχρι στιγμής το λαλίστατο γραφείο τύπου του δήμου, όχι γιατί ήταν απασχολημένο με τις ψηφοσυλλεκτικές δραστηριότητες του υποψηφίου, αλλά γιατί στο βάθος είναι και τα άοσμα κι αμόλυντα ψηφαλάκια της δεξιάς και της Χρυσής Αυγής που ακούνε ΕΠΟΝ και τους σηκώνεται η τρίχα.
Της ΧΑ που είχε εντάξει στο συνδυασμό του το 2014, με τις παρασκηνιακές συμφωνίες, της ΧΑ που τώρα δεν μπόρεσε να εγκλωβίσει, αλλά ζητάει τη στήριξη της τη δεύτερη Κυριακή.
Υπηρέτης πολλών αφεντικών ο Κάρναβος.
Της ΝΔτΚ, της Δούρου και του Καπάταη του ΣΥΡΙΖΑ, του Πατούλη που τραπέζωνε στο Ίδρυμα Νιάρχος με λεφτά των δημοτών, του Ιδρύματος Νιάρχου της τσιμεντοποίησης της παραλίας και πάνω απ’ όλα της προσωπικής του ματαιοδοξίας, για εύκολη κι ασφαλή ανέλιξη.
Ο “πατριώτης” δήμαρχος της ΝΔτΚ που έθαψε επανειλημμένα στο δημοτικό συμβούλιο τα ψηφίσματα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, που στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου απαγόρευσε να ακουσθεί το “Μακεδονία ξακουστή” μη τυχόν ενοχληθεί ο παριστάμενος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται σήμερα πατώντας σε δέκα βάρκες, να πουλήσει πατριωτισμό και δημοκρατικότητα.
Να δείτε που σε λίγες μέρες θα βγάλει και δελτίο τύπου που θα λέει ότι το έργο της Μπιζανίου είναι δικό του.
Ποιός, αυτός που δεν μπορεί να κρατήσει καθαρό ένα μνημειάκι της Εθνικής Αντίστασης 4 τετραγωνικών μέτρων στα σχολεία στη Δοϊράνης.
Γιώργος Αναγνωστάκος
Βλέπε Δημήτρης Κάρναβος facebook
Ξεκίνησε το έργο αποκατάστασης στο ιστορικό σπίτι – σύμβολο της αντίστασης του λαού της Καλλιθέας στους ναζί κατακτητές στην οδό Μπιζανίου 5
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ένα προεκλογικό «δώρο» με πολλούς αποδέκτες, με τα χρήματα του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: