Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 17χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στο σοβαρό επεισόδιο με μαχαίρι που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Αυγούστου σε κατάστημα εστίασης στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, κατά τη διάρκεια του πανηγυριού του χωριού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο ανήλικος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 20χρονο στον μηρό, μέσα στο κατάστημα εστίασης, ενώ φέρεται να επιχείρησε να πλήξει ακόμη ένα άτομο. Ως πιθανό κίνητρο του επεισοδίου αναφέρεται ερωτική αντιζηλία, χωρίς ωστόσο οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια της συμπλοκής να έχουν πλήρως αποσαφηνιστεί.
Μετά την επίθεση επικράτησε ένταση στον χώρο, καθώς θαμώνες του καταστήματος φέρεται να κινήθηκαν εναντίον του 17χρονου και να τον ξυλοκόπησαν, επιχειρώντας να τον ακινητοποιήσουν.
Ο 20χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο ανήλικος εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα από τον ξυλοδαρμό που είχε προηγηθεί.
Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Παράλληλα, συνελήφθησαν οι γονείς του ανηλίκου για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν και στην κατάσχεση του αιχμηρού αντικειμένου που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό.
Σε βάρος του 17χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρμόδιων Αρχών, οι οποίες διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο, που αναστάτωσε το πανηγύρι στο Μοναστηράκι Βόνιτσας.

Φωτογραφία : Όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Από Newsroom