Αττική

Συναντήσεις της Αντιπερειφερειάρχη Βίκη Καβαλάρη με τους Δημάρχους Ανατολικής Αττικής

Η Αντιπεριφερειάρχης Βίκυ Καβαλλάρη υποδέχτηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, (στην Παλλήνη), τον Δήμαρχο του Δήμου, Χρήστο Αηδόνη, ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, συνοδευόμενο από την Αντιδήμαρχο Παραγωγής Δημοσίας Υγείας Χριστίνα Ροϊνά.  Στις δύο συσκέψεις συζητήθηκαν εκτενώς θέματα του άμεσου ενδιαφέροντος και των δύο πλευρών, έτσι ώστε να αναπτυχθούν αποτελεσματικοί δίαυλοι συνεννόησης και εύρυθμης συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η θεματολογία εστιάστηκε κυρίως στα ζητήματα προτεραιότητας που αφορούν σε έργα υποδομών, όπως τα αντιπλημμυρικά και τα έργα αποχέτευσης ομβρίων, τις ενέργειες στον τομέα πολιτικής προστασίας, αλλά και οδικά έργα.

Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τους Δημάρχους και για προτάσεις που στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών για τις οποίες θα υπάρξουν περισσότερες συζητήσεις στο εγγύς μέλλον.

Με αυτές τις δύο πρώτες συναντήσεις της Β. Καβαλλάρη με τους Δημάρχους Παλλήνης και Κρωπίας, ξεκινάει (όπως σημείωσε) ο ευρύτερος κύκλος συναντήσεων ο οποίος θα ολοκληρωθεί με τις συναντήσεις της και με τους 13 Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της νέας διοικητικής περιόδου, διαδικασία που εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό πλαίσιο που έχει τεθεί από τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά για στενή συνεργασία μεταξύ του Α’ και του Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

πηγή εβδομαδιαία εφημερίδα ΕΒΔΟΜΗ Αττικής

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Συνάντηση Πρόεδρου Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με Νίκο Χαρδαλιά

Απάντηση