Αττική

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρήστου Θεοδωρόπουλου με Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Στέλιο Μαμαλάκη

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Χρήστο Θεοδωρόπουλοο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιο Μαμαλάκη

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ενώ ο κ. Μαμαλάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Θεοδωρόπουλο, τόσο για την πορεία των έργων που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, όσο και για το σχεδιασμό που απαιτείται για τη νέα προγραμματική περίοδο.

Επιπλέον έγινε αναφορά στη χαρτογράφηση των αναγκών και στην προτεραιοποίηση που απαιτείται. Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά σε αντιπλημμυρικά και έργα ομβρίων, στην αποκατάσταση επικινδυνότητας σημείων όπως η γέφυρα στην Πικροδάφνη, κ.α.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε ότι η καταγραφή των σχετικών αναγκών είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα αποτελέσει τη βάση των προτάσεων που θα εισηγηθεί στο Περιφερειάρχη κ. Χαρδαλιά.

Μετά την συνάντηση ο κ. Μαμαλάκης δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον κ. Θεοδωρόπουλο για τη θερμή υποδοχή και τη θετική διάθεσή του για συνεργασία. Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας έχει ανάγκη από υποδομές και σημαντικά έργα που θα συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Διοίκηση Χαρδαλιά θα είναι στο πλευρό μας και θα βοηθήσει να γυρίσουμε σελίδα. Οι δημότες και τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και για αυτό θα αγωνιστούμε όλοι μαζί».

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Σύλληψη σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών στην Αττική

Απάντηση