Ο Λάκης Μιχαηλίδης στις αλάνες του Ουρανού

Σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις11.30 στο  στο κοιμητήριο Καλλιθέας αποχαιρετίσαμε τον Λάκη Μιχαηλίδη. ΄Ενα Καλλιθεάτη που είχε ταυτιστεί με την πόλη από τις αλάνες σαν ποδοσφαιριστής του ΕΣΠΕΡΟΥ στον οποίο ήταν και Ιδρυτικό μέλος και μετέπειτα  σαν ιδρυτικό μέλος του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ στο οποίο συμμετείχε επί σειρά ετών στο Δ.Σ.

Η ανακοίνωση στην σελίδα του ΕΣΠΕΡΟΥ

Πέθανε πλήρης ημερών ο ΛΑΚΗΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Ο πατέρας του ΛΑΚΗ υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ. Ο ίδιος ο ΛΑΚΗΣ υπήρξε μέλος του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ και ιδρυτικό μέλος του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Ο ΛΑΚΗΣ συμμετείχε επί σειρά ετών στο Δ.Σ. του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Διετέλεσε επίσης έφορος του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου ΕΣΠΕΡΟΣ. Ο γιος του ΛΑΚΗ υπήρξε πετοσφαιριστής του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ. Η κόρη του ΛΑΚΗ συμμετείχε στο Δ.Σ. του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ. Η εγγονή του ΛΑΚΗ υπήρξε αθλήτρια του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου

Εφυγε ο Απόστολος (Λάκης) Μιχαηλίδης, ιδρυτικό μέλος του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ και ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Η προσφορά του στον αθλητικό κόσμο της Καλλιθέας υπήρξε σπουδαία και διαρκής. Καλό του ταξίδι. #καλλιθεα #kallithea #gskallithea #esperoskallitheas

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  ΠΑΕ Καλλιθέας: Μήνυμα κατά του ρατσισμού

Απάντηση

Recommended
 Στην τελική ευθεία βρίσκεται η χώρα για την προκήρυξη των…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: