Επιχειρήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Amazon επενδύει στην Ελλάδα

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει την Παρασκευή στις 09.30  συνάντηση με στελέχη της Amazon Web Services με αντικείμενο τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε  η Amazon Web Services στις ΗΠΑ.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και ‘Ακης Σκέρτσος.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να ανακοινώσω ότι θα διευρύνουμε διεθνώς τις “τοπικές ζώνες” μας σε όλο τον κόσμο, στην Ευρώπη, τη Νότια Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία», είπε από το βήμα του παγκόσμιου συνεδρίου της Amazon Web Services ο αντιπρόεδρος της amazon.com, Βέρνερ Φόγκελς (Werner Vogels).

Δείτε τον χάρτη της Amazon:

Ψήφος εμπιστοσύνης από Amazon στην Ελλάδα - Στον Μητσοτάκη αύριο στελέχη του κολοσσού | amazon ellada.JPG

Οι τοπικές ζώνες της Amazon είναι ένας είδος υποδομής που συμπεριλαμβάνουν αποθήκευση, υπολογιστική, αλλά και μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών προς τους πελάτες της εταιρείας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να «τρέχουν» εφαρμογές που απαιτούν μεγάλες ταχύτητες.

Οι 30 νέες τοπικές ζώνες θα αναπτυχθούν σε 21 χώρες. Στην Ευρώπη, εκτός από την Ελλάδα, θα γίνουν επενδύσεις σε Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία και Πορτογαλία.

 

πηγή vradini

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  3.077 προσλήψεις έως το Πάσχα σε υπουργεία και φορείς του δημοσίου, ολες οι προκηρύξεις

Απάντηση