ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κώστας Πολυχρονίδης στα Νότια μαζί με Νίκο Χαρδαλιά για να πάμε την Αττική Μπροστά

Ο Κώστας Πολυχρονίδης ήταν ανάμεσα στους 3 πρώτους σε σταυρούς από την παράταξη του Κώστα Ασκούνη και εκτός από την θέση ως δημοτικού συμβούλου είχε διατελέσει και Αντιδήμαρχος. Η παράταξη Ενωμένοι Μπροστά χάνει ένα ιστορικό στέλεχος πλήγμα για τον βασικό κορμό της…ποιός η ποιά έχει σειρά… Ο Κώστας Πολυχρονίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε:

Νίκος Χαρδαλιάς – Αττική Μπροστά Η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά.

Η πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά ότι η θέση της υποψηφιότητας μου στο Νότιο Τομέα για να πάμε μαζί την ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ είναι ανοιχτή ακόμα και μετά την παραίτηση τηςς υποψηφιότητας   Γιώργου Πατούλη είναι για μένα τιμητική και την αποδέχτηκα γιατί θεωρώ ότι όπως πρόσφερα στην Καλλιθέα όλα αυτά τα χρόνια τιμώντας τους συμπολίτες μου που με έκλεγαν στις πρώτες θέσεις ως δημοτικό σύμβουλο θα μπορέσω να προσφέρω και από την Περιφέρεια στην Πόλη μου αλλά και σε όλα τα Νότια. Εξάλλου για εμένα η “καρέκλα” δεν είναι θέμα για το γόητρο μου αλλά για να προσφέρω στους συμπολίτες.

Ο  Κώστας Πολυχρονίδης υπηρέτησε ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού για 20 χρόνια στα Υποβρύχια, έως τον Μάϊο του 1990 οπότε και αποστρατεύτηκε. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 1990 στον Δήμο Καλλιθέας, ως Δημοτικός Σύμβουλος και οι πολίτες τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους επί 33 συναπτά έτη. Έκτοτε εκλεγόταν συνεχώς στις πρώτες θέσεις και υπηρέτησε την Καλλιθέα από θέσεις ευθύνης στον Δήμο.  Στη μακρόχρονη θητεία του εκπροσώπησε τον Δήμο σε αποστολές στο εξωτερικό, ενώ υπήρξε ενεργό μέλος θεσμικών φορέων και συλλόγων, επιδεικνύοντας εξαιρετική αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά του. Ο  Κώστας Πολυχρονίδης γεννήθηκε στην ακριτική περιοχή του Έβρου το 1953 από πρόσφυγες γονείς. Υπηρέτησε ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού για 20 χρόνια στα Υποβρύχια, έως τον Μάϊο του 1990 οπότε και αποστρατεύτηκε. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 1990 στον Δήμο Καλλιθέας, ως Δημοτικός Σύμβουλος. Έκτοτε εκλεγόταν συνεχώς στις πρώτες θέσεις, υπηρέτησε την πόλη και τους πολίτες από πολλά διαφορετικά αξιώματα: Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας και Πολεοδομίας & Πρόνοιας. Οι συνδημότες του τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον αντάμειψαν με την εμπιστοσύνη τους εκλέγοντάς τον επί 33 χρόνια. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης, Αντιπρόεδρος και Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Κρατικών Παιδικών Σταθμών και Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου στον Αθλητισμό και τα Σπορ. Στην πολυετή θητεία του ως αιρετός συμμετείχε σε αποστολές στη Γαλλία, στη Βουλγαρία και στην Τσεχία εκπροσωπώντας το Δήμο Καλλιθέας. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ραδιοφωνίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών, Μέλος της Επιτροπής Αξιοποίησης Ολυμπιακών Ακινήτων (μετά Ολυμπιάδα εποχή), Μέλος της Επιτροπής Αιγιαλού & Ναυαγίων Σαρωνικού, Μέλος της Επιτροπής MARITEL στο Υπουργείο Μεταφορών. Το μεράκι του για τον πολιτισμό, την παράδοση καθώς επίσης την αγάπη του για την γενέτειρά του, τα εκπλήρωσε διατελώντας Πρόεδρος της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Ν. Ελλάδος.

διάβασε και αυτό  Νίκος Χαρδαλιάς στα Παραπολιτικά 90,1: Στοίχημά μου οτιδήποτε αφορά  στην ταλαιπωρία και στην καθημερινότητα των πολιτών

 

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: