ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κώστας Μπακογιάννης Παρουσίαση της “Αθήνα Ψηλά”

Ο Κώστας Μπακογιάννης επικεφαλής του «Αθήνα Ψηλά» θα παρουσιάσει σήμερα το απόγευμα στις 19:30, σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον εμβληματικό χώρο του Εθνικού Γυμναστηρίου Αθηνών «Φωκιανός» (Λ.Βασ.Όλγας 1), τους 364 υποψηφίους που συνθέτουν τη δυναμική, υπερκομματική και συμπεριληπτική δημοτική παράταξή του.

Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και πλήθος

Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της δημοτικής παράταξης αναφέρει o σημερινός Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Μπακογιάννης:

1η κοινότητα

1η Δημοτική Κοινότητα

2η κοινότητα

2η Δημοτική Κοινότητα

3η κοινότητα

 

3η Δημοτική Κοινότητα

4η κοινότητα

4η Δημοτική Κοινότητα

5η κοινότητα

5η Δημοτική Κοινότητα

6η κοινότητα

6η Δημοτική Κοινότητα

7η κοινότητα

7η Δημοτική Κοινότητα

Οδεύοντας σήμερα προς μια καλύτερη Αθήνα του αύριο, αυτό που μας ενώνει είναι το έργο. Γεγονός που φαίνεται πρώτα από όλα στη δυναμική, υπερκομματική και συμπεριληπτική σύνθεση της ομάδας του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας. 351 άνθρωποι της Αθήνας, που πάνω από ταμπέλες, διαχωρισμούς και διαιρέσεις, ενώνουν δυνάμεις, γεμάτοι διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη μας με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό. Ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά 70%, που διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών του και επενδύει σε ένα συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης. Μια ομάδα «καθρέφτης» της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. Πολίτες από τις 129 γειτονιές της. Διαφορετικών γενιών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Tουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά, όλες κι όλοι μια γροθιά. Ο συνδυασμός του Αθήνα Ψηλά, είναι η πιο σημαντική ομάδα, αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας. Είμαι ευτυχής για τη συστράτευση στον κοινό μας στόχο: να δουλέψουμε για μια Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε.

 

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Αναστασία Δανέζη-Λούρα Σίσυ μαζί με Δημήτρη Κάρναβο γιατί η Καλλιθέα Αλλάζει Μαζί

Απάντηση