Εκδηλώσεις

ΚΚΕ Εκδηλώσεις για “Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό”

Οι Οργανώσεις της ΤΟ Νοτίου Τομέα του ΚΚΕ πραγματοποιούν ένα πλατύ πολιτικό άνοιγμα με εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις, καλώντας τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους και τους αυτοαπασχολούμενους στην Αττική να εκφράσουν τη μαζική αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό, με τίτλο:
«Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό – Καμία στήριξη και διευκόλυνση σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- Ισραήλ». Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουν εκδηλώσεις ανά
Δήμο.
Εκδηλώσεις :
Τετάρτη 1η Νοέμβρη
Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ταύρου, καλεί σε εκδήλωση στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου πρώην Δημαρχείου Ταύρου (Επταλόφου και Πειραιώς). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου, Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Π. Φαλήρου καλεί σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κοψαχείλας» (Μάμαλη και Φλέμινγκ). Θα μιλήσει η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.
Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Καλλιθέας καλούν σε εκδήλωση στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής Νότιου Τομέα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Πέμπτη 2 Νοέμβρη
Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Γλυφάδας καλεί σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής Νότιου Τομέα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα
απευθύνει η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ Νότιου Τομέα.
Παρασκευή 3 Νοέμβρη

Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ελληνικού – Αργυρούπολης καλούν σε εκδήλωση στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής Νότιου Τομέα, μέλος της ΚΕ
του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.
Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Νέας Σμύρνης καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου (κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του
ΚΚΕ.
Σάββατο 4 Νοέμβρη
Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Αγίου Δημητρίου καλούν σε εκδήλωση στο Δημοτικό θέατρο Αγίου Δημητρίου «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής Νότιου Τομέα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.
Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Αλίμου καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του Β’ ΚΑΠΗ (Ελευθερίου Βενιζέλου 17). Θα μιλήσει η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ.

Facebook Comments Box

Απάντηση