Κοινωνία

Το ΚΕΑΤ στόλισε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Tην Τρίτη 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών φόρεσε για τα καλά τα γιορτινά του, μέσα από μια σειρά δράσεων και ευχάριστων δρώμενων που έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους μαθητές του.

 

Παρόντες στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου υπήρξαν επίσης η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, ο σεναριογράφος και ηθοποιός κύριος Γιώργος Καπουτζίδης, ο κύριος Νίκος Καλυβρούσης, Αντιπρόεδρος του ΝΑΤ, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και μέλος του ΔΣ του ΚΕΑΤ, κύριος Παναγιώτης Μαρκοστάμος, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους μια διαδικασία που τόσο μεγάλη χαρά δίνει πάντα στα παιδιά.

Καλωσορίζοντάς τους, η κυρία Χαμονικολάου είπε: «Η σημερινή ημέρα ενώνει τις καρδιές μας και τις ευχές μας για τα αγαπημένα μας παιδιά! Σας έχουμε κοντά μας με πολλή χαρά γιατί θα τους δώσετε ακόμα μεγαλύτερο χαμόγελο! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας τιμάτε με την παρουσία σας.

 

Η κυρία Μιχαηλίδου και ο κύριος Καπουτζίδης, εκτός του στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου, συνομίλησαν με τους μαθητές του ΚΕΑΤ, ενώ παρακολούθησαν και τις πρόβες τους για την επερχόμενη μουσική παράσταση που θα δώσουν.

πηγή ΚΕΑΤ

Facebook Comments Box



Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πτώση Canadair με δύο πιλότους στην Κάρυστο

Απάντηση

Recommended
Συγκεκριμένα, νέα δημοσκόπηση της Καπα Research, αποτυπώνει την κυριαρχία της…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: