Με πλούσιες πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις συνεχίζεται το «Καλοκαίρι 2026 στην Καλλιθέα», μετατρέποντας πλατείες και σημεία της πόλης σε χώρους συνάντησης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας. Το φετινό πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας περιλαμβάνει συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, θέατρο, χορευτικές παραστάσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Από το 9ο Ηπειρώτικο Αντάμωμα στην Πλατεία Δαβάκη και τις νοσταλγικές επιτυχίες των δεκαετιών του ’80 και του ’90 με τους Decibel Band, μέχρι τη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας στη Στοά Καραντινού, η πόλη γεμίζει νότες, ρυθμό και εικόνες πολιτισμού.

Το «Καλοκαίρι 2026 στην Καλλιθέα» συνεχίζει το ταξίδι του, προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να γίνουν μέρος μιας μεγάλης πολιτιστικής γιορτής, με εκδηλώσεις σε διαφορετικά σημεία της πόλης και, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Καλλιθέα αυτό το καλοκαίρι συναντιέται στις πλατείες, τραγουδά, χορεύει και δημιουργεί. Ο πολιτισμός συνεχίζεται… στην καρδιά της πόλης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2026, στις 20:30, η Πλατεία Δαβάκη γεμίζει παράδοση, μουσική και ηπειρώτικους χορούς με το 9ο Ηπειρώτικο Αντάμωμα.

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά στο πλαίσιο του «Καλοκαίρι στην Καλλιθέα 2026», με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026, στις 21:00, η Πλατεία Δαβάκη γεμίζει μουσική και αγαπημένες νοσταλγικές επιτυχίες από τις χρυσές δεκαετίες του ’80 και του ’90. Οι DECIBEL BAND υπόσχονται μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά με ρυθμό και δυνατές αναμνήσεις.

Είσοδος ελεύθερη!

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2026, στις 20:00, η Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Καλλιθέας δίνει συναυλία στη Στοά Καραντινού, με μουσικές από όλο τον κόσμο.

Μια όμορφη καλοκαιρινή συνάντηση με τη μουσική, στο πλαίσιο του «Καλοκαίρι στην Καλλιθέα 2026»

Από Newsroom