Οι Αποκριές στην Καλλιθέα
Ο Δήμος Καλλιθέας για την περίοδο των αποκριών έχει ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας
ΤΕΤΑΡΤΗ 8/2/2023
19:00 Δημοτικό Θέατρο: “Magic Show”
Ο μάγος Αντόνιο σε μια μοναδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.
ΠΕΜΠΤΗ 9/2/2023
19:30 Δημοτικό Θέατρο: Ανοιχτό μάθημα από το Εργαστήρι Ζωγραφικής Δήμου Καλλιθέας
Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης (Κρέμου 123 και Φιλαρέτου) θα πραγματοποιηθεί τελικά το ανοικτό μάθημα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Δήμου Καλλιθέας, που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 6/2 και αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.
20:00 «Καντάδες στην πόλη»
Εκκίνηση από το Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας «Οδυσσέας Δημητριάδης» (Περικλέους και Μεταμορφώσεως). Η πομπή διασχίζει την Περικλέους, φτάνει στη Δημοσθένους, στρίβει αριστερά μέχρι την Ηλέκτρας και μέσω της Ελευθερίου Βενιζέλου επιστρέφει στο Δημοτικό Ωδείο.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2023
19:00 Δημοτικό Θέατρο – Θέατρο Σκιών του Νίκου Μπαρμπούτη: “Το αποκριάτικο πανηγύρι του Καραγκιόζη”
Ο ξυπόλυτος ήρωας ντύνεται μασκαράς και διοργανώνει αποκριάτικο πανηγύρι.
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2/2023
20:00 Δημοτικό Θέατρο: “Γίναμε Θέατρο” – Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία – διασκευή: Στέλιος Καλαθάς.
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2023
12:00 το μεσημέρι: Μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση Δήμου Καλλιθέας
Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την συμβολή της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου με την οδό Σιβιτανίδου και θα ολοκληρωθεί στην οδό Κρέμου. Η πομπή θα επιστρέψει στην πλατεία Κύπρου όπου θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι με DJ.
Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα