ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΝέα Καλλιθέας

Η Καλλιθέα Αλλάζει: Παναγιώτης Λαζαρόπουλος

Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες.
Θέλω να συστηθώ σε όσους δεν με ξέρουν και ταυτόχρονα να εκφράσω τους λόγους για τους οποίους πήρα την σοβαρή αυτή για μένα απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας.Ονομάζομαι Παναγιώτης Λαζαρόπουλος του Γεωργίου και της Χρυσάνθης
Επάγγελμα, Δομικός Τεχνικών έργων
Ιδρυτής και μέτοχος της τεχνικής εταιρείας ( Γενική Εργοληπτική Ε.Ε. ) στον κατασκευαστικό κλάδο και επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης με το μεζεδοπωλείο ( Mezedaki best ) που πολύ σύντομα θα λειτουργήσει στην πόλη μας.Γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα και εργάζομαι στην Καλλιθέα μας.
Με οικογενειακες ρίζες απο τον αλησμόνητο Πόντο και επι πέντε γενιές συνεχείς παρουσίας στην πόλη μας, απο το 1935 όπου και εγκαταστάθηκε η οικογένειά μου στην Καλλιθέα, έχοντας κάνει μια υπέροχη τρίτεκνη οικογένεια, έχω δεθεί οικογενειακά συναισθηματικά και επαγγελματικά με αυτόν τον υπέροχο τόπο.Ζώντας εδώ ολα αυτά τα χρόνια και έχοντας τις επιχειρήσεις μου στον Δήμο Καλλιθέας γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μου, οι επαγγελματίες του τόπου και ο Δήμος μας γενικότερα.Αποφάσισα να βγω μπροστά με την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας γιατί και θέληση και αγάπη έχω και μπορώ να συμβάλλω για μια φιλικότερη, καθαρότερη, ασφαλέστερη και πιο σύγχρονη Καλλιθέα, γιατί θέλω να κάνουμε όλοι μαζί αυτον τον τοπο ακόμα καλύτερο και πιο αξιοπρεπή για τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας.Η απόφασή μου αυτή βρήκε σπίτι μέσα στον ανεξάρτητο συνδυασμό ” Η Καλλιθέα αλλάζει ” του αγαπητού μας Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου που οι αρχές το ήθος και η αγάπη του για τον Δήμο Καλλιθέας είναι πρότυπο και έμπνευση για όλους μας.
Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ μέσα από αυτόν τον πραγματικά ανεξάρτητο συνδυασμό για την πόλη μου.Έγιναν πολλά ωραία πράγματα τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας και τα χαιρόμαστε όλοι μας, μπορούμε όμως και επιβάλετε να κάνουμε ακόμα περισσότερα, με πολλή συλλογική εργασία και αποφασιστικότητα είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.Υπάρχουν προβλήματα, Ναι!! και σε ποιόν Δήμο δεν υπάρχουν άλλωστε!! Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι καλύτερο για το τόπο μας και εγώ δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με δυναμική, σοβαρότητα και υπευθυνότητα πάνω σε αυτό, για να συμβάλλω τα μάλα στην πόλη της καρδιάς μας.Αγαπητοί μου συνδημότες διεκδικώ την ψήφο σας γιατί θέλω να συμβάλλω κι εγώ ενεργά στο πραγματικά ποιοτικό έργω αυτής της παράταξης.
Η μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί ότι θα αλλάξει την πόλη ακόμα περισσότερο σε κάθε γειτονιά.Έχουμε μια ομάδα δυνατή με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο που με αποφασιστικότητα και θέληση που περισσεύει μπορεί να κάνει μια πόλη που να αξίζει να ζεις και να την χαίρεσαι εσύ και τα παιδιά σου.

διάβασε και αυτό  Δημήτρης Κάρναβος Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή

Θέλουμε οι πολίτες της Καλλιθέας να έχουν μια ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση.
Θέλουμε την εύρυθμη λειτουργία της πόλης με την εφαρμογή των νόμων προς όλους, για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας και την αύξηση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

• Καθαριότητα και πράσινη οικολογική
συνείδηση.
• Προστασία και ασφάλεια των δημοτών.
• Τοπική οικονομία και ανάπτυξη.
• Περιβαλλοντική και οικολογική
ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση.
• Ζωοφιλικός σχεδιασμός φροντίδας
αδέσποτων ζώων.
• Κοινωνικές παροχές ευάλωτων πολιτών.
• Κοινωφελή έργα υποδομών.

Συνδημότες μου θέλω να θέσω υπόψην όλων, ότι με κανέναν τρόπο δεν θα δεχτώ και δεν θα επιτρέψω την κομματική σφραγίδα επάνω μου  σε ότι αφορά τον Δήμο μας. Το πιστεύω μου είναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει κόμμα, δεν έχει χρώμα, είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι, και χωρίς μικροπρέπειες και εμπάθειες θα αγωνιστούμε για έναν και μοναδικό σκοπό, να αλλάξουμε την Καλλιθέας μας.
Ζούμε στην ίδια πόλη, αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα και μονο αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι θα  καταφέρουμε να λύσουμε τα προβλήματά που μας ταλανίζουν.

” Δώστε δύναμη στην φωνή σας ” ολοι εσείς φίλοι μου Καλλιθεάτες και στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές δώστε μου με την ψήφο σας την εντολή για να συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου να αλλάξουμε ακόμα περισσότερο την πόλη μας.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας μέσα απ’ την καρδιά μου.
Η ψήφος σας για μένα είναι δέσμευση!!!

Facebook Comments Box

Απάντηση