ΑθλητισμόςΝέα Καλλιθέας

Μάριος Μπίλιος: Η Καλλιθέα συνεχίζει στο Μέλλον δυναμικά

 Η ομάδα της Καλλιθέας κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι κατάφερε και στάθηκε στα πόδια της, ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό εκτός των παιχτών, προπονητών, φιλάθλων, είναι και των στελεχών  που βρίσκονται στη ΠΑΕ και στο ΓΣ Καλλιθέας. Ιδιαίτερα όσο αφορά την ομάδα ποδοσφαίρου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Αγγελής Μπούτας και ο Μάριος Μπίλιος κατάφεραν με την δική τους πολύτιμη βοήθεια να κρατηθεί η ομάδα και να επανέλθει στη super league 2. Επίσης κατάφεραν να βρουν τον αμερικανό επιχειρηματία  Άντριου Λ. Μπάρογουέι με τον οποίο βρίσκονται σε συμφωνία για την αγορά της, ώστε η Καλλιθέα με την δική του οικονομική βοήθεια να ανέβει πιο ψηλά.  Καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την νέα σελίδα της Καλλιθέας τα τελευταία χρόνια έχει ο Μάριος Μπίλιος με τον οποίο είχαμε μια συζήτηση πριν λίγες ημέρες.
 Συγκεκριμένα μας ανέφερε χαρακτηριστικά για την “αμερικάνικη βοήθεια” που ήρθε στην Καλλιθέα, για την οικονομική στήριξη που έδωσαν αυτό το διάστημα που ανέλαβαν την Καλλιθέα στα δύσκολα χρόνια όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μαζί με τον Αγγελή Μπούτα και τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά και για την βοήθεια και συνεργασία που είχαν με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο και τον πρόεδρο του Οργανισμού Γιάννη Γάλλου Μανώλη Κωστάκη και γενικά με την σημερινή διοίκηση του Δήμου. Παράλληλα δε ξέχασε να μας αναφέρει για τους ανθρώπους που είναι η δύναμη της ομάδας δηλαδή τους παίχτες, προπονητές φιλάθλων παραγόντων της Καλλιθέας. Σας παραθέτουμε παρακάτω τα λόγια του Μάριου Μπίλιου.
 “Η συμμετοχή του Άντριου Λ. Μπάρογουέι στην Καλλιθέα είναι μια κίνηση για την οριστικοποίηση της οποίας μένουν τυπικές λεπτομέρειες θα είναι για το καλό της ομάδας.  Οι φίλοι της ομάδας ξέρουν καλά ότι η ομάδα μετά τον υποβιβασμό της στη Γ Εθνική πριν τρία χρόνια  έφτασε ακόμα και ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα των Αθηνών. Εμείς μπήκαμε μπροστά σε ένα από τα πιο δύσκολα χρονικά σημεία της ιστορία της ομάδας και καταφέραμε όχι μόνοι μας φυσικά αλλα μαζί με τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές ,το προσωπικό της ομάδας ,τους οπαδούς και όλους όσους βοήθησαν να κρατηθεί η ομάδα αρχικά στη Γ Εθνική και μετά να ανέβει σε δυο περιόδους δυο κατηγορίες. Σημαντική και η συμβολή της σημερινής δημοτικής αρχής που στα πλαίσια του δυνατού έδειξε ότι αναγνώρισε την προσπάθεια που έγινε και βοήθησε εκεί που μπορούσε να βοηθήσει.
 Πλέον τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ και τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν αφού η ομάδα επανήλθε στη Superleague2. Εμείς οι τρείς ( Σπύρος Παπαδόπουλος, Μάριος Μπίλιος, Αγγελής Μπούτας) από την ημέρα που αναλάβαμε μέχρι και τώρα προσέχουμε να μην μείνει το παραμικρό χρέος στην ομάδα. Χρειάστηκε σαν διοίκηση πριν μερικές μέρες να καταβάλουμε 150.000€ εγγυητική επιταγή για συμμετοχή και ακόμα 50-60.000€ για διάφορα αλλα έξοδα αφού η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και το κάναμε. Ομάδες με μεγάλη ιστορία δεν τα κατάφεραν όμως εμείς είμαστε εδώ ακόμα και με τις πιο δύσκολες συνθήκες. Κάτι που θα συνεχιστεί  και στη συνέχεια για να στηρίξουμε την προσπάθεια μαζί μας θέλουμε και τον κόσμο της ομάδας πολύ περισσότερο από πρίν για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο και να μην μπορεί κανένας να την χρησιμοποιεί όπως νομίζει κάτι που γινόταν στο παρελθόν από κάποιους.  Σύντομα πιστεύω θετικά θα λήξει και το θέμα της αδειοδότησης αφού έχουμε καταθέσει ένα πλήρη φάκελο.
 Οι άνθρωποι που θα μπουν στη διοίκηση έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια αλλα σίγουρα και αυτοί όπως και όλοι στη ζωή και στο ποδόσφαιρο θα κριθούν…αλλά θα πρέπει επαναλαμβάνω όλοι να είμαστε κοντά στην πράξη και στο γήπεδο και όχι στη θεωρία και στην κριτική εκ του ασφαλούς. Τα έξοδα για ολες τις ομάδες της superleague2 είναι πάρα πολλά τη νέα σεζόν και τα έσοδα ακόμα όχι ξεκάθαρα. Με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Αμερικανό επιχειρηματία είμαστε σε συχνή επικοινωνία και τους βοηθάμε να ενημερωθούν όσο πιο γρήγορα. Μας στεναχωρεί  πολύ που τα περισσότερα από τα παιδιά που ανεβάσαμε δυο κατηγορίες την ομάδα πιθανότατα θα αποτελέσουν παρελθόν και ότι  το ίδιο πικραίνει και αυτούς δείχνει τη σχέση που εχει δημιουργηθεί. Όμως το ποδόσφαιρο είναι έτσι, ο νέος κόουτς εχει το δικό του πλάνο με νέα πρόσωπα και 6-7 παιδιά από το προηγούμενο ρόστερ και για μένα προσωπικά αν και δεν συμφωνώ για να είμαι ειλικρινής δείχνει άνθρωπο με πλάνο που πιστεύει στη δουλειά του και τις επιλογές του. Όποιος αγαπάει την ομάδα στηρίζει και κρίνει δημιουργικά. Το πλάνο είναι η ομάδα να φτάσει τα επόμενα χρόνια στη superleague και αν εμένα αυτό  μου φαινόταν απίστευτο  πριν τρία χρόνια τώρα αν όλα είναι όπως φαίνονται τουλάχιστον κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει. Ας στηρίξει ο κόσμος τη νέα προσπάθεια.
Οι επόμενες κινήσεις πέρα από την ΠΑΕ θα αφορούν την ακαδημία μας. Προσωπικός μου στόχος μετά από συζήτηση με Παπαδόπουλο, Μπούτα είναι οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Καλλιθέας να λειτουργήσουν υποδειγματικά γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι ομάδες χωρίς ακαδημίες έχουν συγκεκριμένα και στενά χρονικά όρια ζωής.  Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις ακαδημίες της Καλλιθέας, σιγουρα για τις εξελίξεις στην πρώτη ομαδα….οι πρώτες μεταγραφές τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη διοίκηση και πολλά ακόμα. Εύχομαι να τελειώσουμε σύντομα και όλα να πάνε καλά για την ομάδα μας”…
 Σε αυτήν την δυναμική πορεία η Καλλιθέα  θα μας βρει δίπλα της . θεωρώ ότι είναι στιγμή να αποδείξουμε όλοι πως η ομάδα αυτή είναι η δική μας ομάδα. Στηρίζοντας την και αγοράζοντας και τα διαρκείας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22. Γιατί πρέπει να βρισκόμαστε μαζί με την ομάδα και στο γήπεδο στα 17 ματς στο Ελ Πάσο για το πρωτάθλημα της Superleague2 και επιπλέον ακόμα ματς για το Κύπελο Ελλάδας και κάποια φιλικά παιχνίδια. Τα 100 vip διαρκείας κοστίζουν 200€ και θα αφορούν ονομαστική θέση στα δερμάτινα καθίσματα στην κεντρική θύρα του σταδίου μας. Θα υπάρχουν και κάποιες επιπλέον προσφορές για τους κατόχους vip που θα ανακοινωθούν άμεσα. Τα silver κοστίζουν 100€ και οι κάτοχοι τους θα βλέπουν την ομάδα από την κεντρική θύρα ακριβώς κατω από τις vip θέσεις. Και τέλος τα blue κοστίζουν 50€ και είναι κυρίως για τους πιο νεαρούς φίλους της ομάδας. Τα διαρκείας ήδη βρίσκονται προς διάθεση απο τις 4/8 στο γήπεδο μώρες 9.00-15.00 και στο καφέ Street211 (Θησέως 211) ώρες 11.00-20.00. 
ρεπορτάζ Δημήτρης Μπιζιώτας
Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: