Στο έλεος φιλάθλων του ποδοσφαίρου ο ΗΣΑΠ. Πολλές οι ζημιές στα βαγόνια.

Σε πεδίο βανδαλιστών εξελίσσεται  ο χώρος του ΗΣΑΠ κάθε φορά που τελειώνει ένας αγώνας με αποτέλεσμα να δέχεται φθορές ένας δημόσιος χώρος που τον χρησιμοποιούν όλοι οι πολίτες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που ψυχαγωγεί, κάνει το μυαλό να ξεφεύγει φανατίζει κόσμο αλλά πολλές φορές χάνονται τα όρια από τους οπαδούς και πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι ανήλικοι, όπως έγινε στην περίπτωση του 16χρονου ταραξία που ξεκόλλησε με τα χέρια του προστατευτικό κάλυμμα λάμπας του συρμού, ενώ έκανε σημάδια και σε υαλοπίνακα θύρας.

Η νύχτα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου έγινε ακόμα πιο δύσκολη για τους αστυνομικούς ασφαλείας της ΣΤΑ.Σ.Υ όταν έληξε ο ποδοσφαιρικός αγώνας που έλαβε χώρα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», δηλαδή πάρα πολύ κοντά στο σταθμό του Νέου Φαλήρου.

Τότε μεγάλος αριθμός φιλάθλων εισέβαλε σε συρμούς με προορισμό την Κηφισιά. Δυστυχώς, προκάλεσαν πολλές ζημιές, σε πόρτες, παράθυρα αλλά και σε λάμπες φωτισμού στην οροφή.

Αναφορικά με τον συλληφθέντα νεαρό σχηματίστηκε άμεσα Δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων της Αθήνας.

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1 : Το ντέρμπι στη Λεωφόρο

Απάντηση

Recommended
Αυτή τη φορά η φοροδιαφυγή χτύπησε φλέβα χρυσού, αφού η…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: