Ελλάδα

Hürriyet Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στόχο τους Τούρκους υποψήφιους ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη

   Η τουρκική εφημερίδα Hürriyet αναφέρει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε στο στόχαστρό του τους «Τούρκους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ» στη Ροδόπη ενόψει των δεύτερων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Το θέμα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Οζγκιούρ και Ζεϊμπέκ, αναδεικνύεται από την τουρκική εφημερίδα αναμοχλεύοντας τη συζήτηση για την μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη και την ψήφο κατά τις εκλογές. Στο δημοσίευμα της Hürriyet αναφέρθηκε ο ΣΚΑΙ επισημαίνοντας πως το άρθρο τονίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ για προεκλογικούς λόγους «στόχευσε τους Τούρκους υποψήφιους».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρεται στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ για παρέμβαση του τουρκικού προξενείου και υποστηρίζει συγκεκριμένα ότι «ο Μητσοτάκης για να κερδίσει τις ψήφους στη Ροδόπη στόχευσε τους Τούρκους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται πως κατά την τελευταία συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι: «Ο Τσίπρας είχε ενημερωθεί πριν τις εκλογές για παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου υπέρ υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ». «Ο κ. Τσίπρας θα κριθεί γι’ αυτό» πρόσθεσε μιλώντας για τα περί παρέμβασης του τουρκικού προξενείου στην Ροδόπη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε ανοίξει το ζήτημα σε προηγούμενη συνέντευξη του προ ημερών στο «Πρώτο Θέμα». «Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο αν δεν είχα συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία, όπως είναι γνωστό αναδεικνύονται και από τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και στην Ξάνθη. Από εκεί και πέρα είναι θέμα τουκ. Τσίπρα αν θέλει να κρατήσει στα ψηφοδέλτιά του δύο βουλευτές, οι οποίοι εξελέγησαν με την ανοιχτή στήριξη του τουρκικού προξενείου», είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είχε πει ακόμη ότι το θέμα δεν είναι αν η Ροδόπη βάφτηκε «ροζ» ή «μπλε», αλλά πως θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το τουρκικό προξενείο ανοιχτά στηρίζει κάποιους υποψηφίους, οι οποίοι συντάσσονται με την προπαγάνδα του. Πρόσθεσε δε πως αυτό είναι σε γνώση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν κάνει τίποτε.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Ενεργειακή κρίση: Έρχονται συστάσεις για μείωση κατανάλωσης ενέργειας από την ΚυβέρνησηΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Μετράει αντίστροφα ο χρόνος για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: