ΑττικήΠεριφέρειες

Καλό ταξίδι φίλε Βασίλη

Τελικά το 2024 δεν μπήκε καλά για πολλούς συνεχώς μαθαίνουμε για θανάτους συνανθρώπων μας από διάφορους λόγους. Σήμερα έφυγε o φίλος Βασίλης Θώδας πρωην Δήμαρχος Ζωγράφου  σε ηλικία 55 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου εισήχθη για να υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

 Ο Βασίλης γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 2001 απέκτησε το πρώτο του μεταπτυχιακό με θέμα «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
 Το 2014 ολοκλήρωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό με θέμα «Διαχείριση Πολιτικών – Διεθνής Πολιτική» στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου. Το 1993 άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων, ενώ το 2001 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης του Τμήματος Επερωτήσεων της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων. Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Εκλέχτηκε πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ζωγράφου 2006 – 2019 και το 2019 εκλέχτηκε Δήμαρχος θέση που διατήρησε μέχρι τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Θερμά Συλληπητήρια στην Οικογένεια. Βασίλη θα σε θυμάμαι όπως σε είχα γνωρίσει το 2019.

Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Φωτιά τώρα στην Πάρνηθα

Απάντηση