Πολιτική

Χάρης Θεοχάρης στη λαχαναγορά

Επίσκεψη στην κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας στο Ρέντη πραγματοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Χάρης Θεοχάρης.  Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησε με παραγωγούς και χονδρέμπορους για τα ζητήματα  που έχει προκαλέσει η παγκόσμια ενεργειακή κρίση και η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι έμποροι τον διαβεβαίωσαν ότι δε θα υπάρξουν ελλείψεις στην αγορά ενώ τόνισαν τη σημασία της καλής πορείας του τουρισμού δεδομένου ότι η αγορά του Ρέντη αποτελεί τον κύριο τροφοδότη του κλάδου της εστίασης.

Στη συζήτηση μαζί τους ο βουλευτής Νοτίου Τομέα ανέφερε “Ως κυβέρνηση έχουμε λάβει μέτρα για την στήριξη του αγροτικού κόσμου όπως η επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο του 2022, η επιδότηση 80% της ρήτρας αναπροσαρμογές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και η μετάταξη των ζωοτροφών και των λιπασμάτων στο χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ , στο 6%. Παράλληλα έχουμε ήδη λάβει  μέτρα κατά της αισχροκέρδειας. Αρμόδια  συνεργεία βρίσκονται στο δρόμο και διενεργούν συνεχείς επιτόπιους ελέγχους. Η μάχη της αισχροκέρδειας είναι συνεχής και πρέπει να συνεχιστεί με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση. Όσο διαρκεί η κρίση ακρίβειας δε συγχωρούνται χαλαρές προσεγγίσεις. Τα ελληνικά προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας, έχουν παραχθεί με αγάπη και φροντίδα από τους παραγωγούς και πρέπει να είναι προσιτά σε κάθε οικογένεια”.
Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Κυριάκος Μητσοτάκης Η ΕΛΛΑΔΑ δεν θα ανεχτεί επιθετική συμπεριφορά και άλλη παραβίαση της Ελληνικής Κυριαρχίας από Τουρκία

Απάντηση

%d