ΑθλητισμόςΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΠεριφέρειες

Ο Γιώργος Νεστορίδης για τον Κώστα Νεστορίδη την ΑΕΚ την Καλλιθέα την Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Κώστας Νεστορίδης είναι η ιστορία της ΑΕΚ. Έχω την ιδιαίτερη τιμή να με θεωρεί φίλο του όπως χαρακτηριατικά μου έλεγε και μου λέει τις ατελείωτες ώρες που μιλούσαμε για το παρελθόν του ποδοσφαίρου την ΑΕΚ, την ιστορία της προσφυγιάς την Καλλιθέα και όχι μόνο  έξω από το προπατζίδικο που διατηρούσε . Εκεί γνώρισα  τον γιο του τον Γιώργο με τον οποίο γίναμε φίλοι και όταν του ζήτησα να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις  δέχτηκε με ευχαρίστηση.
Μεγαλώσατε μέσα στο ποδόσφαιρο και στην ΑΕΚ πέστε μας λίγα λόγια για τότε που πρωταγωνιστούσε ο πατέρας σας και σήμερα;


Τότε όταν έπαιζε ιδίως στήν ΑΕΚ γινόταν χαμός όπου καί νά πήγαινε είχε τουλάχιστον 30 ακόλουθους καί όλοι έτρεχαν νά τόν χαιρετήσουν.. ακόμα καί σήμερα όταν καταλαβαίνουν ποιός είναι τρέχουν καί ζητάνε αυτόγραφο ακόμα καί νέα παιδιά…
Ποιά τα αισθήματα όταν είδατε το όνειρο που είχατε για το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνεται πραγματικότητα;
 Κατά αρχήν Δεν πιστεύαμε ότι θά γίνει ευτυχώς τό πίστεψε ό πρόεδρος… ή ΑΕΚ είναι ζωή είναι ανάσα χωρίς αυτήν δεν υπάρχει ζωή… όταν ήταν έτοιμος καί μπήκανε στα εγκαίνια τό συναίσθημα ήταν ένα δέος…κλαιγαμε μέχρι νά φύγουμε… αξέχαστη βραδιά ..

Ασχολείστε και εσείς με το ποδόσφαιρο με τις Ακαδημίες τι σημαίνει για εσάς η ενασχόληση αυτη;
Ή ενασχόληση μου με τήν ακαδημία Nestoras f.c είναι ψυχοθεραπεία καί μεγάλη ευθύνη απέναντι στα παιδιά καί στους γονείς.. προσπάθεια μας είναι σωστοί αθλητές σωστοί άνθρωποι…!!!
Καλλιθέα μια πόλη που μεγαλώσατε. Σήμερα πως την βλέπετε εχει αλλάξει προς το καλύτερο;
Τους ανθρώπους τους αφήνω. Την ΑΕΚ όχι». Ο θρυλικός Κώστας Νεστορίδης στο Sport-Retro.gr - Sport-Retro.gr
Όντως είναι η πόλη που μεγάλωσα μια πόλη της προσφυγιάς όπως λέει και ο πατέρας μου όπως και η Νέα Φιλαδέλφεια. Ο φίλος Δημήτρης Κάρναβος κατάφερε σε αυτην την πόλη με έργα παρά τα προβλήματα που προέκυψαν ένα μεγάλο διάστημα λόγω πανδημίας να την οδηγήσει προς το Μέλλον  μαζί με τους δημοτικούς του συμβούλους τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θα συνεχίσει γιατί έχει πολλά να προσφέρει γιατί η Καλλιθέα πρέπει να συνεχίζει να Αλλάζει προς το καλύτερο κάτι που μπορεί και το κάνει πράξη ο Δημήτρης γιατί έχει πρόγραμμα όραμα και καταφέρνει να φέρνει την Καλλιθέα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Τελευταία ακούγεται οτι θα είστε μαζί στην δημοτική παράταξη του Λύσσανδρου Γεωργαμλή “Συνεργασία Δημοτών. Πέστε μας λίγα λόγια για το όραμα που έχετε για την Νέα Φιλαδέλφεια;
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
  Είχα την πρόταση από τον  Λύσανδρο Γεωργαμλή να κατέβω υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του “Συνεργασία Δημοτών” μια πρόταση τιμητική για εμένα και την οποία την έκανα δεκτή γιατί η Νέα Φιλαδέλφεια είναι το “σπίτι της ΑΕΚ” επομένως και δικό μου.  Το όραμα μας είναι μια πόλη καθαρή μία πόλη ασφαλής μία πόλη ανθρώπινη μια πόλη του αθλητισμού…όλα αυτά πού δεν έχουν γίνει τά τελευταία χρόνια στήν πόλη… αυτά θά προσπαθήσουμε Νά κάνουμε νά λύσουμε τά πολλά προβλήματα τών δημοτών.!!
συνέντευξη στον Δημήτρη Μπιζιώτα πηγή cosmote tv, AEK LIVE, TILESPOTTV ,ERT3
Facebook Comments Box

Απάντηση