Αττική

Γιώργος Κρικρής υποψήφιος Δήμαρχος γιατί “ΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ”

Ο Γιώργος Κρικρής, ανακοίνωσε  την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Στη πρώτη του κεντρική ομιλία ανέφερε εκτός των άλλων : Στόχος μου είναι η Νέα Σμύρνη να είναι στην πρωτοπορία των εξελίξεων και να είναι αυτή  που θα ανοίγει νέους δρόμους…ο δημιουργικός κύκλος που ξεκίνησε για τη Νέα Σμύρνη το 1998 έφτασε στο τέλος του και πως τώρα είναι η ώρα να δημιουργηθεί ένα νέο όραμα για την πόλη… H Νέα Σμύρνη σήμερα βρίσκεται σε ένα σημαντικό  σταυροδρόμι. Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου σε συνδυασμό με την επένδυση στο Ελληνικό αλλάζει τα δεδομένα. Αν δεν μελετηθούν οι νέες συνθήκες, ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν πόλεις δύο ταχυτήτων… Εμείς που «Ζούμε Νέα Σμύρνη» όπως και το όνομα της δημοτικής παράταξης μας έχουμε πέντε  προτεραιότητες για την Πόλη μας  θέσεις στάθμευσης, κυκλοφοριακό, ανάπλαση κεντρικής πλατείας και άλσους, σύγχρονες εκπαιδευτικές και αθλητικές υποδομές, καθαριότητα και ανακύκλωση). Σκοπός μας είναι να  εκπροσωπήσουμε όλους όσους ζουν στη πόλη μας ….Αρκεί να μας  δώσετε εντολή για μια νέα αρχή, εντολή ανανέωσης  που θα οδηγήσει σε ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός»

 

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Σε ετοιμότητα ο Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: