ΑττικήΠολιτισμός

Γιώργος Πατούλης: Προσωπικότητες 2022 Γιάννης Σμαραγδής Ρόδη Κράτσα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρέδωσε το βραβείο στον Έλληνα σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει τον πολιτισμό και τις αξίες της πατρίδας μας»

Στον πολυβραβευμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα  απένειμε ο Γ. Πατούλης τα βραβεία «Ι. Καποδίστριας»  και «Προσωπικότητα 2022» αντίστοιχα της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Απονέμοντας το βραβείο στον Γ. Σμαραγδή,  ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, εξήρε την μεγάλη προσφορά του, τονίζοντας ότι με την τέχνη του λειτουργεί ως ένας δίαυλος επικοινωνίας των φωτεινών ελληνικών αξιών με την παγκόσμια κοινότητα. «Είναι μεγάλη τιμή, να παραδίδω αυτό το βραβείο σε έναν διεθνούς φήμης άνθρωπο τον Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος παραμένει ένας εργάτης της τέχνης, σεμνός και ταπεινός».

 

Επιπλέον κατά την παράδοση του Βραβείου στην Περιφερειάρχη Ρόδη  Κράτσα σημείωσε: «θέλω να συγχαρώ τη συνάδελφο και φίλη Ρ. Κράτσα, η οποία έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει πολλά στην Αυτοδιοίκηση και να μάχεται για την ενδυνάμωση του θεσμού».

 

Βραβεία απονεμήθηκαν επίσης στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Παναγιώτη Καλδήτον Δήμαρχο Ιλίου Νικόλαο Ζενέτο, τη Βουλευτή και Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, την τραγουδίστρια Μαρίζα Κωχ, και την ηθοποιό Κάρμεν Ρουγγέρη. Βραβείο έλαβε επίσης και το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Ιωάννη Μεταξά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην εκδήλωση εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σταυρούλα Αντωνάκου, η  Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μαρία Κουρή, ο Πρόεδρος του  Αναπτυξιακού Οργανισμού Νέα Μητροπολιτική Αττική και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος  Ν. Παπαγεωργίου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Β. Κορκίδης, o Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης, καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Μόρτζος, η Άννα Ανδριανού  κ.α. Τελετάρχης της εκδήλωσης ήταν ο  Χρήστος Φωτίδης, την παρουσίαση έκαναν ο Χρίστος Γεωργίου και η Σάρα Τερζή.  Υπεύθυνος βραβείων ο Χρήστος Κωνσταντινίδης. Σκηνικά: Χάρης Σεπεντζής. Ενδυματολογική επιμέλεια : Οίκος Τρανούλη. Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Κούρος.  Κείμενα – Σκηνοθεσία: Μουζ.  Διοργάνωση: Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης & Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά & Περιχώρων με Γενικό Διευθυντή τον Κωνσταντίνο Μπουρλετίδη. Δημόσιες Σχέσεις Χριστιάννα Φωτιάδη.

διάβασε και αυτό  ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2020 ΟΙ ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Facebook Comments Box

Απάντηση

%d