Ελλάδα

Τέσσερις Συλλήψεις για την πτώση της γέφυρας στην Πάτρα ένας νεκρός 12 τραυματίες

Οι Αρχές προχώρησαν συνολικά σε τέσσερις συλλήψεις για την πτώση τμήματος γέφυρας στην Πάτρα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν ακόμη 12.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για το περιστατικό συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του έργου και τρεις χειριστές, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού συνεχίζεται, με τους διασώστες να καταβάλλουν αγωνιώδεις προσπάθειες διάσωσης, καθώς κάτω από τα συντρίμμια εκτιμάται ότι βρίσκονται τουλάχιστον 3 άτομα. Στο σημείο παραμένουν 5 ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (23/07), όταν κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην περιμετρική Πατρών στο 206ο χλμ Πατρών – Πύργου, με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρεία παράκαμψη Πατρών και στα δύο ρεύματα (προς Αθήνα και προς Πύργο) καθώς και στην οδό Διοδώρου στην Πάτρα, λόγω της κατάρρευσης τμήματος της γέφυρας.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Ταχιάο για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα: «Αποκλειστικός υπεύθυνος για τα μέτρα ασφαλείας η κατασκευαστική εταιρεία».

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  "Εφυγε" η ιστορικός τέχνης Μαρίνα Λαμπράκη

Απάντηση