Πολιτική

Εκδήλωση για Κώστα Σημίτη

Ειδική εκδήλωση έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (06/11) στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με διοργανωτές το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, του οποίου προΐσταται η Άννα Διαμαντοπούλου, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το περιοδικό Μεταρρύθμιση, με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που νωρίτερα ήταν στην εκδήλωση προς τιμήν της Μαριέττας Γιαννάκου.

Αρχικά, ο κ. Σημίτης ευχαρίστησε την Άννα Διαμαντοπούλου και τους διοργανωτές, όπως και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έδωσαν το «παρών».

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Κώστας Σημίτης:

«Προσπάθησα και προσπαθώ με το ΠΑΣΟΚ να συμβάλλω στην εξέλιξη της κοινωνίας, όχι μόνο υποστηρίζοντας την ελεύθερη διατύπωση απόψεων αλλά και στη δημιουργική συμβολή τους, για μια ικανότερη κοινωνία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εκάστοτε εποχής, με προσπάθεια, με επιμονή λύνονται τα προβλήματα.

Υπάρχουν οι λέξεις-‘’κλειδιά’’ σχέδιο και συγκυρία, δεν προχωράς χωρίς σχέδιο και στόχο, προχωράς με τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις, αλλά συχνά κόντρα στο ρεύμα…

Παρά τα εμπόδια δεν πρέπει να διστάζουμε, πρέπει να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας για μια δημιουργική πρόοδο για να δώσουμε ευτυχία σε όλο και περισσότερους…».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη:

Παράλληλα, στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, όπως και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

 

LIVE η εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη

 

 

LIVE η εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη

 

 

LIVE η εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη

 

Εξάλλου, για τον πρώην πρωθυπουργό μίλησε και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

 

LIVE η εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη

 

Στην εκδήλωση βρέθηκαν, επιπλέον, ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας καθώς επίσης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της συμπρωτεύουσας Στέλιος Αγγελούδης, όπως και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

διάβασε και αυτό  Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει το μισό μισθό της για 2 μήνες για τον κορονοϊό.

Παράλληλα, το «παρών» έδωσε και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος καθώς και βουλευτές του Κινήματος.

Από τον επιχειρηματικό χώρο η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, ενώ παρευρέθηκαν και ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης, όπως και ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: