ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΥγεία

Εύα Μεταλίδη μαζί με Κώστα Ασκούνη γιατί Ενωμένοι Μπορούμε

Η Εύα Μεταλίδη είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Κλινική Ψυχοπαθολόγος, Ψυχοπαθολόγος Βρέφους, Παιδιού και Εφήβου και Δικαστική Πραγματογνώμων. Είναι μέλος αυτής της Πόλης και γνωρίζει τα προβλήματα της αλλά και των ανθρώπων της μέσω του Συμβουλευτικού Κέντρου Αυτοβελτίωση.  Επειδή ενδιαφέρεται για την ανθρώπινη πλευρά της Καλλιθέας αποφάσισε να συστρατευτεί με τον έμπειρο στην τοπική Αυτοδιοίκηση υποψήφιο Δήμαρχο  Κώστα Ασκούνη και να “Πάρει την Καλλιθέα στα χέρια της” όπως αναφέρει και το κεντρικό σύνθημα της δημοτικής παράταξης “Ενωνένοι Μπροστά”…
Όταν  ρωτήσαμε την Εύα Μεταλίδη  γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί υποψήφια με τον Κώστα Ασκούνη μας απάντησε:
 Η κανονικότητα στην Καλλιθέα πρέπει να  επιστρέψει. Πρέπει να ανοίξουμε τον  δρόμο για μια ανθρώπινη πόλη. Η Δημοτική Παράταξη  «Ενωμένοι Μπροστά»αποτελείται από όλες τις  προοδευτικές και παραγωγικές δυνάμεις της Καλλιθέας οι οποίες ενώθηκαν ώστε να υπάρχει  μια αισιόδοξη προοπτική για την επόμενη μέρα. Οι υποψήφιοι διαλεγμένοι ένας κι ένας. Έτοιμοι όλοι να προσφέρουμε γνώσεις, εμπειρίες, αγάπη και πάθος για τους συμπολίτες μας.
  Δεν αρνήθηκα την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Ασκούνη να είμαι μέλος και εγώ σε αυτην την ομάδα ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ώστε να μπορέσουμε  να προσφέρουμε στους Καλλιθεάτες τις κοινωνικές υπηρεσίες που αξίζουν… και στην Καλλιθέα τα Δημοτικά Ιατρεία που έχει ανάγκη.
Facebook Comments Box



Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Διατροφικές συμβουλές για το καλοκαίρι.

Απάντηση

Recommended
Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως)  στην Καλλιθέα,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: