ΕπιχειρήσειςΝέα Καλλιθέας

Ιστορίες ξωτικών στο Ένζυμω στην Καλλιθέα


Μια φορά κι έναν καιρό στα βάθη της Γης και στα Ύψη του Ουρανού κρύβονταν τα ξωτικά του ΄ΕνΖυμω. Μέχρι και σήμερα βγαίνουν από την κρυψώνα τους παραμονές των Χριστουγέννων και Φοράνε πολύχρωμα σκουφιά ρούχα και μυτερά μικρά παπουτσάκια.

Παίζουν κάθε βράδυ με την ζάχαρη άχνη και το αλεύρι στον φούρνο του Δημήτρη και της Σοφίας στην Καλλιθέα το γνωστό σε όλους μας ΕνΖυμω στην Καλλιθέα… Φτιάχνουν κουραμπιέδες που μοσχοβολούν από το φρέσκο βούτυρο με στρώσεις από  ζάχαρη άχνη που μοιάζει με χιόνι και ζεστά μελομακάρονα με γέμιση καρύδι η επικάλυψη σοκολάτας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι μαγικά στο ΄Ενζυμω στήνουν στην παράταξη μολυβένιους στρατιώτες από σοκολάτα Ξωτικοβασιλιάδες και Ξωτικοβασίλισσες και παλάτια Κρουσταλιασμένα…Νεραϊδοφούστανα και Χρυσωμένα Μήλα… Με όλη τους την αγάπη για εσάς δημιουργούν τα πιο νόστιμα, λαχταριστά γλυκά πασπαλισμένα με τη μαγική τους αστερόσκονη!

Κουλουράκια και άλλα πολλά πολλά εδέσματα για κάθε γούστο. Στο φρέσκο μυρωδάτο ψωμάκι το μυστικό της παραδοσιακής συνταγής το έχει ο Δημήτρης χρόνια τώρα και δεν το δίνει πουθενά!!


Τα Ξωτικά του ‘ΕνΖυμω στην Καλλιθέα είναι κοντοστούπικα ανθρωπάκια που ξέρουν να φτιάχνουν μαγικά γλυκά από σοκολάτα η σιροπιαστά , υπέροχα τσουρέκια με επικάλυψη χρωματιστού γλάσσου αλλά και το Χριστουγεννιάτικο τσουρέκι του ΕνΖυμω με την γέμιση από καρύδι που μοσχοβολάει από την μαστίχα.

Τα ξωτικά του ‘ΕνΖυμω είναι καυγατζίδικα, τραγουδιάρικα, γοητευτικά, αγριωπά, ντροπαλά, μαγευτικά…
Και πάνω απ΄όλα: Είναι… ξωτικά!!

Το ΈνΖυμω και τα ξωτικά του θα τα βρείτε:

Μεταμορφώσεως 69 & Τ.Πλέσσα, Καλλιθέα
τηλ. επικοινωνίας
21 0941 0464

Χριστιάνα Θεοφάνους

Facebook Comments Box

Απάντηση