Νέα ΚαλλιθέαςΝεολαία

Ε.Ε.ΕΚ λειτουργούν κανονικά τα κλιματιστικά της δωρεάς Κασσελάκη μετά από την αναβάθμιση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη

Η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καλλιθέας κ. Νίκη Χατζηχαλεπλή με την ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκούνη για την τοποθέτηση και λειτουργία των κλιματιστικών που δώρισε ο Προέδρος ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης η οποία έγινε όπως μας είχε αναφέρει ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννης Εμιρζάς μετά από μια σειρά τεχνικών έργων που έπρεπε να γίνουν για την αναβάθμιση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η Επιστολή της Διευθύντριας της Ε.Ε.ΕΚ Καλλιθέας αναφέρει συγκεκριμένα:

Αξιότιμε Δήμαρχε Καλλιθέας, Κύριε Ασκούνη Κώστα

Σας γνωστοποιούμε ότι τα κλιματιστικά που τοποθετήθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου, λειτουργούν κανονικά και με ασφάλεια στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καλλιθέας.

Με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την αμέριστη ανταπόκρισή σας στην επίλυση του προβλήματος που αφορούσε την αναγκαιότητα αναβάθμισης του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού του κτηρίου που στεγάζεται το σχολείο μας, ενός ζητήματος που απαιτούσε σειρά τεχνικών εργασιών μεγάλου κόστους.

Εκ μέρους όλης της σχολικής μονάδας σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καλλιθέας

Νίκη Χατζηχαλεπλή

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Ο θΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Απάντηση