ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ντίνα Μπατζιά υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» για Περιφερειακή Διοίκηση με επίκεντρο τον άνθρωπο.

  Η απαξίωση της πολιτικής προστασίας από την σημερινή κυβέρνηση και την περιφερειακή διοίκηση Αττικής,  οδήγησε στην τραγική καταστροφή στην Πάρνηθα. Κάηκαν μέσα σε 7 μέρες 15 χρόνια φυσικής αναγέννησης του δάσους, 64.330 στρέμματα, 47% των οποίων εντός της Προστατευόμενης Περιοχής και οι κάτοικοι της Φυλής, και όχι μόνο, ζουν με την αγωνία αν θα βρέξει όσο το μισό της Θεσσαλίας και πνιγούν.
Επειδή,  σ ‘ αυτόν τον τόπο που ζούμε, δεν μπορούμε να περιμένουμε αν θα είμαστε «εντυπωσιακά άτυχοι», όπως η Μαγνησία και η Θεσσαλία ολόκληρη και να τα αφήνουμε όλα στην τύχη, κι επειδή δεν θέλω να περιμένω να ξαναπνιγούμε και να ξανακαούμε για να κινητοποιηθώ,  αποφάσισα ως ενεργός πολίτης αυτή τη φορά, και όχι μόνο ως δημοσιογράφος, να πω «όχι στο πάμε κι όπου βγει».
Πάμε με τον Γιώργο Ιωακειμίδη, με την τεράστια εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση, 7 θητείες δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη. Πάμε με εμπιστοσύνη για το νέο , πλουραλιστικό και ελπιδοφόρο στην Αττική. Με τις ανεξάρτητες, θετικές δυνάμεις για την Αττική, όχι με την αδιαφάνεια και τους ημέτερους. Πάμε με την συσπείρωση των ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων, την οποία -παρότι κομματική- στηρίζω ευρύτερα, τώρα και στην αυτοδιοίκηση. Γιατί πιστεύω στην αναγκαιότητα και τις δυνατότητες που έχουν τα προοδευτικά σχήματα να είναι πρωταγωνιστές των εξελίξεων και να εργάζονται με διαφάνεια και δημόσια λογοδοσία, δημοκρατική λειτουργία, αξιοκρατία, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα, για μία άλλη κοινωνική πραγματικότητα στις πόλεις, υπηρετώντας τις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών.
Για να αποκτήσει η Αττική την περιφερειακή διοίκηση που αξίζει και δικαιούται.  Μία περιφερειακή διοίκηση για τους πολλούς.
Συμπορεύομαι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με το συνδυασμό του «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής, και δεσμεύομαι ότι εάν εκλεγώ, θα αγωνιστώ για μία Περιφερειακή Διοίκηση με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Η Ντίνα Μπατζιά είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ.  Έχει εργαστεί για περισσότερα από 30 χρόνια στα ΜΜΕ,  όπως ραδιόφωνο ΕΡΤ, «Ελευθεροτυπία» και από το 2005 έως και σήμερα στον 105,5 Στο Κόκκινο. Έχει συνεργαστεί με πολλά ελληνικά και ευρωπαϊκά έντυπα, πρακτορεία ειδήσεων και portals και παράλληλα έχει διδάξει δημοσιογραφία σε εκπαιδευτικά προγράμματα ενηλίκων. Ήταν υπεύθυνη γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΟΚΑΑ Α.Ε.  (2017-2019).
Συμμετέχει σε δομές αλληλεγγύης και κινήματα πόλης, συλλογικότητες, όπως Art Resistance για την στήριξη του αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, στους αγώνες για το Ελληνικό, το Φιλιπάππου, σε τοπικούς συλλόγους, σε πρωτοβουλίες για τα εργασιακά στα ΜΜΕ, σε συλλογικές δράσεις στο αντιφασιστικό και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, στον αγώνα στήριξης κακοποιημένων γυναικών.
Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  από το 2015, ήταν υποψήφια για την Β’ Περιφέρεια Αθήνας στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Εξελέγη πρώτη φορά μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στο 2ο συνέδριο του 2016 και επανεξελέγη στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον Απρίλιο του 2022. Είναι αναπληρώτρια συντονίστρια του Τμήματος Απόδημου Ελληνισμού και Ομογενειακών Θεμάτων. Μέλος του Τμήματος Φύλου-Φεμινιστικής Πολιτικής.
Facebook Comments Box

Απάντηση