Δήμητρα Καστάνη Καπούτση, Ο ναυταθλητισμός της Καλλιθέας κινδυνεύει

Θεώρησα υποχέωσή μου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, να παρακολουθήσω σήμερα 20/5/19 τη συνέντευξη τύπου των ιστιοπλοϊκών ομίλων και της Εθνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ώστε να ενημερωθώ από πρώτο χέρι για το τι ακριβώς συμβαίνει στην παραλία της Καλλιθέας.

Οφείλω να συγχαρώ τους Προέδρους των ομίλων ΝΟΤΚ Ανδρέα Αντωνόπουλο, ΣΕΑΝΑΤΚ Σπύρο Πούλο, ΝΑΟΕΦ Ιωάννη Σαμαρτζή, ΙΟΠ ΔΕΗ Αριστείδη Ρούσση και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΙΟ κ. Απόστολο Παπαθανασίου, γιατί με αντικειμενικότητα και σαφήνεια, περιέγραψαν τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας επί διοίκησης Κάρναβου.

Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι η ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας απαξιώνεται μεθοδικά και σκόπιμα ώστε να φθάσει σε μία τέτοια κατάσταση που μοναδική δυνατότητα συνέχισης της λειτουργίας της να είναι η άρον άρον εκχώρησή της  σε ιδιώτη επενδυτή για χρήση ως λιμένα  και η ανάπτυξη εμπορικών αντί των αθλητικών χρήσεων. Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο  Γενικός Γραμματέας της ΕΙΟ.

Η ιστιοπλόοι των ομίλων της Καλλιθέας  τίμησαν και έκαναν  παγκοσμίως γνωστή την πόλη μας με τις νίκες τους. Στο κόσμημα των ολυμπιακών αγώνων, τη ναυταθλητική μαρίνα της Καλλιθέας έχουν διεξαχθεί  με επιτυχία μεγάλοι αγώνες και  προγραμματίζονται ακόμα περισσότεροι. Οι αγώνες αυτοί έχουν μεγάλο οικονομικό όφελος για την πόλη που τους φιλοξενεί, γιατί εκτός από τους αθλητές υποδέχεται και τους φιλάθλους που θα επισκεφθούν  τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα καφέ κλπ  όσες ημέρες διαρκούν οι εκδηλώσεις.

Καλώ  τους συμπολίτες μου να παρακολουθήσουν με προσοχή στα σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο τη συνέντευξη τύπου των φορέων της παραλίας, γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό να αποκτήσουν πλήρη  γνώση του τι συμβαίνει στην παραλία μας, πριν αποφασίσουν ποιον θα εμπιστευθούν με τη ψήφο τους.

Αν οι Καλλιθεάτες  θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ναυταθλητισμό, αθλητισμό και μια φιλική και επισκέψιμη παραλία για τους πολλούς και όχι για τους λίγους, πρέπει να το διασφαλίσουν τώρα με τη ψήφο τους.

Δήμητρα Καστάνη Καπούτση, Υποψήφια δημοτική σύμβουλος  «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ»

Σχετικό άρθρο

Κεραυνοί κατά Κάρναβου στη συνέντευξη τύπου (βίντεο) Ναυτικών Ομίλων Καλλιθέας – Ε. Ι. Ο

Facebook Comments Box

Απάντηση