Νέα Καλλιθέας

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι ηχηρές μετακινήσεις δημοτικώνκαι κοινοτικών συμβούλων στην Καλλιθέα , ανάμεσα στους συνδυασμούς «H Καλλιθέα αλλάζει» του Δημήτρη Κάρναβου και
«Ενωμένοι Μπροστά» του Κώστα Ασκούνη , με νικητή των ΄΄μετεγγραφών ΄΄ τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο .
Ηχηρά ονόματα που άλλαξαν ΄΄στρατόπεδο΄΄ , τα προηγούμενα χρόνια αποχωρώντας από την παράταξη του Ασκούνη και είχαν συστρατευθεί με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο όπως :
– H Βάσω Μαργαρίτη Αντιδήμαρχος Δημοτικών Προσόδων υπεύθυνη για θέματα Ισότητας και Οικογενειακού Προγραμματισμού , διετέλεσε επί πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος και μάλλιστα
αναπληρώτρια Δήμαρχος του Ασκούνη και υποψήφια Δήμαρχος , επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης την περίοδο 2014 – 2019 με την παράταξη ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ –ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ .
-Η Αναστασία (Νατάσα ) Αδαμοπούλου Δημοτική Σύμβουλος , από τον Ασκούνη , στη διοίκηση του οποίου είχε σημαντικές θέσεις ευθύνης, ενώ στην συνέχεια ήταν πρώτη σε σταυρούς στην παράταξη
της Βάσως Μαργαρίτη.

-Ο Νεκτάριος Βεκρής που ήταν υποψήφιος με τον Ασκούνη και στη συνέχεια προσχώρησε στην παράταξη της Βάσως Μαργαρίτη.

-Η Αναστασία (Σίσσυ) Δανέζη – Λούρα ήταν στην παράταξη Ασκούνη, διετέλεσε εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό ενώ ήταν υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου .
-Ο Ιωάννης Παυλίδης, ο επί 8 χρόνια Αντιδήμαρχος του Ασκούνη στην Καθαριότητα κατεβαίνει με τον Κάρναβο.
-Η Αγγελική Ζευγαρά που κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κάρναβο είχε κατέλθει στο παρελθόν με τον Ασκούνη .

Στους Κοινοτικούς Συμβούλους:
Aίσθηση προκάλεσε η υποψηφιότητα της Ανεξάρτητης Κοινοτικής Συμβούλου Βανέσσας Μαραγκού με τον Δημήτρη Κάρναβο.
Υπενθυμίζουμε ότι ήταν η πρώτη σε σταυρούς κοινοτική σύμβουλος της παράταξης του Ασκούνη στις εκλογές του 2019, ενώ είχε ανεξαρτητοποιηθεί το 2022.
Στις πολυσυζητημένες όμως ΄΄μετεγγραφές΄΄ του Κάρναβου ,ανήκουν και οι κατά το παρελθόν εκλεγμένοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι με τον Ασκούνη, Μαρία Λιγνού και Γιώργος Αλεξίου.
Στον Κώστα Ασκούνη προσχώρησαν οι εξής :
? Νίκος Ψυχίδης , 25 ος σε σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές με τον Κάρναβο, ο οποίος το 2010 είχε κατέλθει με τον Ασκούνη και το 2014 με τον αείμνηστο Θοδωρή Ψαλιδόπουλο.
? Μιχάλης Νικολαράκος ο οποίος είχε έρθει προτελευταίος σε σταυρούς στη Β΄ κοινότητα το 2010 και 42 ος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2014 ενώ δεν κατέβηκε το 2019
? Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος της 3 ης κοινότητας Σάκης Παναγιωτόπουλος ο οποίος είχε έρθει τελευταίος σε ψήφους το 2019 με τον Κάρναβο και το ρεπορτάζ λέει ότι δεν είχε εκ νέου πρόταση.

διάβασε και αυτό  Η Athens Kallithea FC έλυσε την συνεργασία με Λεωνίδα Βόκολο

Τελικά λέτε να ισχύει το «Όλοι πάνε με τον νικητή» ; Μένει να φανεί
στις κάλπες …

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Νίκος Σκανδαλάκης έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: