Νέα Καλλιθέας

Δημήτρης Κάρναβος Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ του Πόντου άναψε στην Καλλιθέα

  Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού δεν πρόκειται να σβήσει σε όλη την Ελλάδα γίνονται εκδηλώσεις Μνήμης. Ο Δήμαρχος Καλλιθέας και Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Κάρναβος δημιούργησε το «Δίκτυο Πόλεων με κοινότητες απογόνων Ελλήνων της καθ΄ ημάς Ανατολής»  μαζί με την ΚΕΔΕ για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Οι εκλογές όπως αναφέρει και σε ανάρτηση του είχαν αποτέλεσμα να μην γίνουν μεγάλες εκδηλώσεις αλλά επιμνημόσυνες δεήσεις με την ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ στο τέλος να ανάβει από τους παρευρισκόμενους  για να αποτίσουμε φόρο τιμής και την κατάθεση στεφάνου όπως έγινε χθες στην πλατεία Δαβάκη.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου

Σήμερα, παραμονή της 19ης Μαΐου, ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους, ανάψαμε για μια ακόμη χρονιά τη «ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ».
Η δράση αυτή γίνεται σε Δήμους της χώρας μας αλλά και σε ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού, σε συνεργασία με το «Δίκτυο Πόλεων με κοινότητες απογόνων Ελλήνων της καθ΄ ημάς Ανατολής» της ΚΕΔΕ, του οποίου έχω την τιμή να είμαι συντονιστής.
Φέτος, λόγω των εκλογών δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε μεγαλύτερες εκδηλώσεις όμως συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Παλαιό Φάληρο Τριήμερο Μικρασιατικής Μνήμης 13-15 Ιανουαρίου 2023

Απάντηση