Δημήτρης Κάρναβος στην Έμυ Λιβανίου στόχο την Δημαρχία από 16 ετών

Σε λίγες ημέρες πριν δύο χρόνια ο Δημήτρης Κάρναβος  επανεξελέγη για δεύτερη φορά Δήμαρχος Καλλιθέας. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε στη διαδικτυακή σελίδα www.kalitheapress.gr μια συνέντευξη του. Αξίζει να θυμηθούμε όμως τι είχε πει λίγες ημέρες πριν την νίκη του

σε μια συνέντευξη του στην δημοσιογράφο Έμυ Λιβανίου λίγες ημέρες μετά από την επανεκλογή του ως Δήμαρχος Καλλιθέας  αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που έδειξαν και πάλι οι δημότες στον ίδιο και το όραμα του, αποκαλύπτωντας πως ήθελε να γίνει δήμαρχος Καλλιθέας από 16-17 χρονών.  Αναφέρθηκε στην πρώτη θητεία της δημοτικής παράταξης Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ και την προτεραιότητα που είχε βάλει για την καθημερινότητα των πολιτών, τις υποδομές, την καθαριότητα , τα σχολεία, τον πολιτισμό το δίκτυο κοινωνικής προσφοράς Καλλιθέας, κάτι που θεωρεί ότι σαν διοίκηση του δήμου στην πρώτη θητεία έκανε σημαντικά βήματα.

οικογενειακή φωτογραφία από την βάπτιση του Ραφαήλ-Ιάσωνα

Παράλληλα μιλώντας για την Έλσα την γυναίκα του ο Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε η Έλσα είναι μια όμορφη έξυπνη καλλιεργημένη γυναίκα μια πού καλή σύζυγος μια υπέροχη μητέρα και είναι δίπλα μου πολλά χρόνια χωρίς να είναι στα  ΄Φώτα της Δημοσιότητας κάτι που ποτέ  δεν ζήτησε.

Η Συνέντευξη στην Έμυ Λιβανίου και στην ΗUFFPOST στην στήλη της Special Edition

 

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Νικόλας Άσιμος Αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά

Απάντηση

Recommended
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: