Νέα Καλλιθέας

Δημήτρης Κάρναβος στο airetos.gr: Υλοποιούμε έργα ανάπτυξης που αλλάζουν την ζωή των Καλλιθεατών

Στην Καλλιθέα υλοποιούμε έργα Ανάπλασης , Υποδομών , Εκσυγχρονισμού και πλήθος Αναπτυξιακών έργων , προς όφελος της ποιότητας  ζωής των συμπολιτών μας , με έμφαση στην καθημερινότητα και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των Καλλιθεατών .

Το Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , με εκατομμύρια επισκέπτες  , έβαλε την Καλλιθέα στον τουριστικό , πολιτιστικό και αναπτυξιακό χάρτη της Αθήνας .

Για αυτό στο Δήμο Καλλιθέας εργαζόμαστε για να αξιοποιήσουμε και να συνδέσουμε λειτουργικά το Σταύρος Νιάρχος , με όλες τις γειτονιές της πόλης μας και δημιουργούμε νέα σημεία αναφοράς για τους κατοίκους .

Σταδιακά , το κέντρο της πόλης μας αναπλάθεται, δυναμώνει ,  με σημαντικά έργα όπως η Ανάπλαση του Πάρκου της Πλατείας Δαβάκη , το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου OPEN MALL , η Ανακατασκευή της νησίδας στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου ( Θησέως ) , η Ασφαλτόστρωση της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως ) από την Περιφέρεια , το Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο στην Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων (πρώην Πλυντήρια του ΙΚΑ).

Το Κέντρο της Καλλιθέας γίνεται ένας ισχυρός πόλος για την τοπική οικονομία αλλά και ένας χώρος περιπάτου , αναψυχής και πολιτισμού» .

 

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

Η μεγάλη αστική ανάπλαση της Καλλιθέας - Τα έργα και οι παρεμβάσεις που  σχεδιάζονται - ertnews.gr

 

Ο Δήμος Καλλιθέας εξασφάλισε από το Ταμείο Ανάκαμψης , μια από τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ , και προχωράει το κομβικό έργο για το μέλλον της Καλλιθέας , το μεγάλο έργο Ανάπλασης που συνδέει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την Στεγασμένη Αγορά και τους πέριξ αυτής δρόμους .

Το έργο δημοπρατήθηκε τον Μάϊο και περιλαμβάνει την πλήρη Ανάπλαση των οδών Δημοσθένους και Δοϊράνης από την οδό Δαβάκη έως το «Νιάρχος» , την καθολική Ανάπλαση της Σκρα , τμήματος της Σπάρτης και της Αριστείδου.

Συγκεκριμένα η καθολική ανάπλαση περιλαμβάνει :

διάβασε και αυτό  Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου για την Αντικατάσταση Πολυχρονίδη Εμιρζά

Καλλιθέα: Ενοποίηση και διασύνδεση του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. με το «Ανοικτό Κέντρο  Εμπορίου» του Δήμου Καλλιθέας - efhmeris

Tην ανακατασκευή των πεζοδρομίων και του οδοστρώματος , την τοποθέτηση νέου υπερσύγχρονου φωτισμού LED , την φύτευση πρασίνου , τις οδεύσεις για Τυφλούς , τις Έξυπνες διαβάσεις , την τοποθέτηση νέων σύγχρονων κάδων , στη Δοϊράνης και την Σκρα θα κατασκευαστούν διαζώματα εξ΄αρχής , ενώ Ποδηλατόδρομος θα γίνει σε κομμάτι της οδού Δημοσθένους .

Το σημαντικό αυτό έργο κομβικής παρέμβασης, μετατρέπει τη Δημοσθένους και τη Δοϊράνης σε δύο υπέροχους οδικούς και περιπατητικούς άξονες , για να απολαμβάνουν όλες οι Καλλιθεάτισσες , οι Καλλιθεάτες , οι οικογένειες , τα παιδιά , οι ηλικιωμένοι , αλλά και οι επισκέπτες, 12 μήνες τον χρόνο.

Το Κέντρο «ενώνεται» με το Σταύρος Νιάρχος και αναβαθμίζεται όλη η Ανατολική Καλλιθέα.

Facebook Comments Box

Απάντηση