Παναγιώτης Δημάκος με την Σοφία Σακοράφα στο ΣΕΓΑΣ

H επιστολή υποψηφιότητας του

«Με γνώμονα πάντα το καλό του Κλασικού Αθλητισμού και με τη βαθιά πεποίθηση ότι ο Στίβος είναι το «διαβατήριο» για μια καλύτερη κοινωνία δηλώνω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

 

Έχω υπηρετήσει τον ΣΕΓΑΣ ως αθλητής της Εθνικής Ομάδας, προπονητής, παράγοντας και Πρόεδρος του Σωματείου του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου και ως μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ από διάφορες θέσεις.

 

Με τη στήριξη των Σωματείων θα συνεχίσω να υπηρετώ τις Ανάγκες και τα Οράματά τους με εφόδια την πολυετή πείρα μου στα αθλητικά δρώμενα αλλά και την 20ετή μου θητεία στον Δήμο Καλλιθέας.

 

Αισθάνομαι τυχερός, που συμμετείχα σε μια διοίκηση, η οποία πέτυχε μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης με τρομακτική περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης, που απειλούσε την ύπαρξη του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος όχι μόνο δεν διέκοψε τις δράσεις του αλλά αντιθέτως ανέπτυξε νέες με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα με βάση το σωστό σχεδιασμό και τη συστηματική προσπάθεια.


Προσωπικά προσπάθησα και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό από τη θέση του εκλεγμένου μέλους των ΔΣ της Ευρωπαϊκής, της Μεσογειακής και της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Στίβου με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του Κλασικού αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είμαι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ με επικεφαλής την Σοφία Σακοράφα, ζητώντας την Εμπιστοσύνη των Σωματείων, προκειμένου να συνεχίσουμε να κρατάμε τον ΣΕΓΑΣ ΨΗΛΑ, σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όπου η εμπειρία, η γνώση, η αγάπη για τον κλασικό αθλητισμό και η δυνατότητα μας να τα καταφέρνουμε στα δύσκολα, αποτελούν εγγύηση για τα χρόνια, που έρχονται.»

 

Με Εκτίμηση,


Παναγιώτης Δημάκος PhD

 

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 

Πρόεδρος Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας-Μοσχάτου-ΤαύρουFacebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Μουσικοχορευτική και θεατρική παράσταση, εμπνευσμένη από το ομώνυμο ποίημα του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: