ΑττικήΕκδηλώσεις

ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε , Πραγματοποίηση εορταστικής εκδήλωσης Κοπής Βασιλόπιτας και Τιμητικών Διακρίσεων στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» της ΑΝΕΚ LINES στον Πειραιά την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε, τα μέλη της ,και τους Καλεσμένους υποδέχτηκαν εκ μέρους του Δ.Σ της ΑΝΕΚ LINES η υπεύθυνη χορηγιων κα. Άννα Νικολακάκη , ο πλοίαρχος κος Μανώλης Σέγκος , ο Ύπαρχος κος. Φραγκίσκος Μαυρογιαννάκης , και ο Διευθυντής ξενοδοχειακής φιλοξενίας του πλοίου «Αρχιθαλαμηπόλος « κος Νικόλαος Μεντής.

 

Αμέσως μετά οι εκπρόσωποι  της Μητροπόλεως Πειραιά και του Μητροπολίτη κ.κ.Σεραφείμ , Αρχιμανδρίτης  κ.κ.. Ιάκωβος με τον Πατέρα κο. Τζανουδάκη Χρήστο ευλόγησαν την βασιλόπιτα και απηύθυναν χαιρετισμό εκ’ μέρους του Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ.

Χαιρετισμό επίσης έκανε εκ μέρους το Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΕΚ LINESη υπεύθυνη χορηγιωνκα. Άννα Νικολακάκη

Εκ μέρους του Υπουργείου Δημοσίας τάξεως, Χαιρετισμό έκανε ο επίτιμος αρχηγός της ΕΛ-ΑΣ και τώρα Γ. Γραμματέας του υπουργείου Δημοσίας τάξεως κος. Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ό πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γεώργιος Μοσκοβίτης πριν την καθιερωμένη ομιλία και την απονομή των τιμητικών διακρίσεων  ,κάλεσε τον Πλοίαρχο κο. Μανώλη Σέγκο ,εκ μέρους του Δ.Σ και των μελών της Ένωσης και του δώρισε την εικόνα  του Αγίου Νικολάου με τις ευχές όλων για καλά ταξίδια ,υγεία & Δύναμη.

Στην συνέχεια ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε

Α) ό Πάπας & Πατριάρχης Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος ‘Β’ οι τιμητικές αυτές διακρίσεις θα δοθούν κατ’ ιδίαν σε ειδική αποστολή των μελών της ΔΙ.ΕΚ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε σε ταξίδι στην Αίγυπτο την 25η Μαρτίου του έτους 2024.

Β)  ο κος. Γιώργος Σγουράκης – Δημοσιογράφος και Ιδρυτής του Τηλεοπτικού αρχείου Κρήτης και τις τιμητικές διακρίσεις παρέλαβε αντί αυτού λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας , ο γιός του Στέλιος Σγουράκης.

 

διάβασε και αυτό  Περιφέρεια Αττικής: Rapid test σήμερα (15/3) στο Πεδίο του Άρεως και στο Πάρκο Τρίτση

 

Facebook Comments Box

Απάντηση