Νέα Καλλιθέας

Κώστας Ασκούνης απέναντι στην δημιουργία νέων σχολικών αίθουσων στην Καλλιθέα

  Σήμερα  το πρωί ο κ. Ασκούνης μαζί με στελέχη της αντιπολίτευσης και 4(!) κατοίκους, (σ.σ. έναν υπερήλικα στην αρχή και στη συνέχεια προστέθηκαν άλλοι τρεις!) προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τον εργολάβο που κατασκευάζει το έργο για την δημιουργία νέων σχολικών αιθουσών για την προσχολική ηλικία σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου. Μια στάση εντελώς απαράδεκτη και εκμηδενιστική όπως αναφέρουν κύκλοι του Δήμου Καλλιθέας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους.
  Το πρόσχημα για την παρεμπόδιση των εργασιών ήταν η κοπή ενός! δέντρου, κάτι που η αντιπολίτευση του κ. Ασκούνη δεν καταψήφισε, ενώ γνωρίζουν καλά ότι θα προστεθούν τουλάχιστον 6 καινούργια δέντρα! σε απόσταση μόλις 50 μέτρων, ενώ παράλληλα προχωράει και η ανάπλαση της παρακείμενης όχθης του Ιλισσού. Το έργο είναι άκρως απαραίτητο για την κοινωνία της Καλλιθέας ειδικά για τις εργαζόμενες μητέρες που ταλαιπωρούνται για χρόνια από ελλείψεις στην προσχολική εκπαίδευση.
Με τις νέες αίθουσες θα επιλυθεί σε ένα μεγάλο βαθμό το πρόβλημα και οι γυναίκες, τα παιδιά και οι οικογένειες θα αποκτήσουν μία απαραίτητη υποδομή που τόσο έχουν ανάγκη.
«Δεν καταλαβαίνουν το πόσο έχει ανάγκη αυτές τις αίθουσες η κοινωνία της Καλλιθέας;» «Πόσο τυφλή πια μπορεί να είναι μία αντιπολίτευση;»
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Μια Ξεχωριστή Έκθεση Φωτογραφίας

Απάντηση

Recommended
Μεγάλη έκθεση Φυτά και Κήπος στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: