Νέα Καλλιθέας

Αγιασμός και Πρώτο Κουδούνι στην Καλλιθέα

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στα σχολεία του  Δήμου Καλλιθέας,  με χαμόγελα και χωρίς μάσκες για τους μικρούς και μεγάλους  μαθητές.  Μια έναρξη  χρονιάς στα σχολεία  σηματοδοτώντας την επιστροφή στην κανονικότητα ύστερα από 2 χρόνια πανδημίας αφού τα μέτρα για την αντιμετώπιση του covid είναι τα περισσότερα προεραιτικά.

Κοντά στα παιδιά που επέστρεψαν στα θρανία βρέθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος ο οποίος σε ανάρτηση του ανέφερε:  Αγιασμοί στα σχολεία μας‼ Μια τόσο σημαντική στιγμή για όλους μας αλλά ακόμα πιο σημαντική για τα παιδιά μας❗ Εύχομαι από την καρδιά μου να έχουν όλοι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, μια πολύ καλή σχολική χρονιά. Το Δημόσιο σχολείο είναι ο πλέον πολύτιμος θεσμός που έχουμε και οφείλουμε όλοι να αγωνιζόμαστε για να το βελτιώνουμε κάθε χρόνο…

O Βουλευτής Νοτίου Τομέα Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης, οι  Αντιδήμαρχοι Γιώργος Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Κοττέας, Κώστας Καλογερόπουλος, Γιώργος Καλαμπαλίκης, Μανώλης Κωστάκης, Άννα Γιαννάκου Πάσχου ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Ευσταθίου και τους  δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Δημήτρη Ερμίδη,  Γιώργο Κουτσογιάννη, Γιώργο Αδαμόπουλο, της Αντιπολίτευσης Κώστα Ασκούνη, Κώστα Πολυχρονίδη, Νίκο Ηλιάδη, Αθηνά Εξάρχου και ο κοινοτικός σύμβουλος Χριστόδουλος Καλογεράς μαζί τους και ο Γιάννης Παπαγρηγορίου, Βασιλική Κολυβίρα. Μαρία Κατσούλη Λιάκρη από το Σύλλογο Γονέων Καλλιθέας , που άκουσαν  το πρώτο κουδούνι στα περισσότερα σχολεία.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τη νέα αυτή  χρονιά, οι μαθητές  βρήκαν τα σχολεία του δήμου πανέτοιμα, ασφαλή και καθαρά. Ο δήμος τήρησε όλα τα προβλεπόμενα για τη δημόσια υγεία πρωτόκολλα, ολοκληρώνοντας έγκαιρα την  καθαριότητα όλων των σχολικών μονάδων του, όπως και την απολύμανσή τους. Καλή σχολική χρονιά για όλα τα παιδιά μας!!

διάβασε και αυτό  Κατάθεση στεφάνου από τον σύνδεσμο Αρκάδων Καλλιθέας για την σημερινή επέτειο

 

ρεπορτάζ Δημήτρης Μπιζιώτας φώτο Μαθητικό Φεστιβάλ Καλλιθέας

 

 

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: