ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΝέα Καλλιθέας

Επιλέγει Μέλλον Ο Σταύρος Ζάκας υποψήφιος με την “Καλλιθέα Αλλάζει” του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου

 Ο 39 χρόνος Σταύρος Ζάκας   επιχειρηματίας της πόλης και με μεγάλη εμπειρία στα κοινά αποφάσισε να δώσει ξανά τη μάχη του σταυρού και να συστρατευτεί για μια ακόμα φορά στο πλάι του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου ως δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη “Η Καλλιθέα Αλλάζει“.Όπως μας ανέφερε: “Στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, θα επιλέξουμε την πόλη που θέλουμε, τα επόμενα χρόνια.  Η  συμμετοχή μου γίνεται για να συνεχιστεί ότι δεσμευτήκαμε με την δημοτική παράταξη του Δημάρχου Καλλιθέας  Δημήτρη Κάρναβου από την ίδρυση της παράταξης. Η Καλλιθέα να συνεχίσει να Αλλάζει με  ζωντάνια γεμάτη ενέργεια μαζί με τους κατοίκους της Επιλέγοντας Μέλλον”.

 Ο Σταύρος Ζάκας είναι παντρεμένος με την Κυριακή Παρασκευά και έχουν και μια κόρη, την όμορφη Κλειώ 2,5 ετών.  Δραστηριοποιείται στο χώρο των ακινήτων έχοντας ίδρυσει την μεσιτική εταιρεία  Βluebrick Properties η οποία σύντομα ανοίγει υπερσύγχρονα γραφεία και στην Καλλιθέα. Σπούδασε  στο City University of Seattle και έχει Πτυχιο Βachelor of Science – Business Administration με ειδικευση στο Μarketing.
Είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της δημοτικής παράταξης “Η Καλλιθέα Αλλάζει” Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος σε 2 θητείες , 2010 και 2014, Πρόεδρος της ΔΑΕΚ ΑΕ, γραμματέας του δημοτικού  Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού και μέλος πολλών επιτροπών.
Το 2008 δραστηριοποίηθηκε ενεργά με  τα τοπικά συμβούλια Νέων ως εκλεγμένο μέλος με διάφορες δράσεις. Δραστηριοποιείται ενεργά στην Νέα Δημοκρατία χρόνια ξεκινώντας από την ΟΝΝΕΔ  καλλιθέας και σήμερα είναι Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Καλλιθέας. Παράλληλα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΤΙΑΣ Καλλιθέας.
Facebook Comments Box

Απάντηση

%d