Αθλητισμός

Γιορτή Ενόργανης Γυμναστικής Γ.Σ Καλλιθέας

Την  Τετάρτη  08/06/2022 στις 19.00  πραγματοποιήθηκαν οι γυμναστικές επιδείξεις του τμήματος ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ γυμναστικής του Γ.Σ Καλλιθέας στο  κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας “Ο ΕΣΠΕΡΟΣ”. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η βράβευση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αντωνακάκη.

Το δελτίο τύπου του ΓΣ Καλλιθέας αναφέρει συγκεκριμένα:

“Η παρουσία της Δημοτικής αρχής και όλων των Δημοτικών παρατάξεων, η παρουσία βουλευτών προσέδωσε αίγλη σε αυτή την συγκέντρωση. Οι γονείς θαύμασαν τις επιδείξεις των παιδιών τους και οι προπονητές καμαρώνουν για τους αθλητές τους.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος (τιμήθηκε από το Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα), οι Βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθήνας Άννα Καραμανλή, Γιάννης Καλλιάνος (ΝΔ), Τόνια Αντωνίου (ΠΑΣΟΚ), ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Βακαλόπουλος, «Τώρα Καλλιθέα» και αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λάζαρος Λασκαρίδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» Μανώλης Κωστάκης (επίσης τιμήθηκε από το Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα), η αντιπρόεδρος της επιτροπής παιδείας Δημοτική Σύμβουλος Βούλα Κοσμίδου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιθέας Αθηνά Εξάρχου, Γιώργος Μαργωμένος, Ανέστης Φωτόπουλος, Παν. Γεωργούσης, Νανά Ιορδανίδου. Επίσης τιμήθηκε από το Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα και ο Γιώργος Αντωνακάκης.

Ως διοίκηση εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Στους αθλητές και αθλήτριες, στους γονείς τους, στους προπονητές τους. ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΟΥΤΗΣ και η κ. ΒΙΚΥ ΑΛΙΠΡΑΝΤΗ, οι επικεφαλής προπονητές του τμήματος, για πολλοστή φορά απέδειξαν γιατί ανήκουν στην ΕΛΙΤ προπονητών ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ Γυμναστικής ολόκληρης της χώρας.

Τους ανήκουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια και πρέπει να αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι που ανήκουν στην οικογένεια του ιστορικού συλλόγου της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ”

πηγή ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Δεκαπέντε χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού Σωτήρη Μουστάκα συμπληρώνονται…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: