Αττική

Περιφέρεια Αττικής: Μη μασάς, πες Ναι στον εμβολιασμό, πες Ναι  στη ζωή. Εμβολιαζόμαστε

Τα συνεργεία της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Εκστρατείας ενημέρωσης των νεαρών ηλικίας 18 έως 25 ετών, δράσης που συνεχίζεται με επιτυχία και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 18 Ιουλίου , επισκέπτονται από την παρασκευή 16 Ιουλίου  πολυσύχναστες παραλίες και χώρους ψυχαγωγίας  στην Αττική και διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια, επεξηγώντας τα οφέλη και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Με κεντρικό σύνθημα  « Λέμε ναι στον εμβολιασμό-Λέμε ναι στη ζωή. Με τους νέους μας μπροστά, θα βγούμε νικητές από αυτή τη  επισκέφθηκαν το  παραλιακό beach bar της Βάρκιζας.

Η ομάδα στελεχών της περιφέρειας μαζί με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη  διένειμε φυλλάδια και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν  με τους νέους σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού αλλά και να ενημερώσουν  για ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία.

 

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος
Πατούλης τόνισε τα εξής :  «Βρισκόμαστε σήμερα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής, στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχουμε ξεκινήσει ως Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ,
προκειμένου να ενημερώσουμε τους νέους σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού. Όλοι οι νέοι μας πρέπει να κατανοήσουν ότι ο εμβολιασμός είναι δύναμη ζωής και ο τρόπος για τη συνέχιση της ζωής και κανείς δεν πρέπει να στερηθεί αυτό το «δώρο» της επιστήμης.  Για να μιλήσουμε και στη γλώσσα των νέων, πρέπει να "ξεκολλήσουμε και να πούμε όλοι ναι στους εμβολιασμούς για να ζήσουμε ένα καλό και ασφαλές καλοκαίρι.

Ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης και αγάπης απέναντι στους συνανθρώπους μας. Στόχος όλης της παγκόσμιας κοινότητας και προφανώς και της χώρας μας είναι να προχωρούν με ταχύτητα και γρήγορους ρυθμούς οι εμβολιασμοί προκειμένου να χτίσουμε ένα ικανό τείχος ανοσίας. Είμαι βέβαιος ότι στη χώρα μας, τη γενέτειρα του Ιπποκράτη, με τους νέους μας μπροστά, θα κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει. Εμβολιαζόμαστε και όλοι μαζί βγαίνουμε μπροστά στη ζωή. Το σύνθημά μας
είναι:

διάβασε και αυτό  Κακοκαιρία ΑΘΗΝΑ Πέμπτη Παρασκευή στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα

Μη μασάς, πες Ναι στον εμβολιασμό, πες Ναι  στη ζωή.
Εμβολιαζόμαστε.

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Η Μαριώ και ο Λάμπρος Καρελάς την Τρίτη 20 Ιουλίου …
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: