ΑθλητισμόςΝέα Καλλιθέας

Η Athens Kallithea αντικατάσταση διαιτητή στον αγώνα με Κηφισιά

Δεύτερη Eπιστολή προς την ΚΕΔ και τον Στιβ Μπένετ απέστειλε η Athens Kallithea, με αφορμή τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Super League 2. Στην οποία  ζητά την αλλαγή του διαιτητή Κωνσταντίνου Πουλικίδη, ο οποίος όπως λέει δεν είναι αξιολογημένος για τη Super League. Κάτι που είχε θέσει ως προαπαιτούμενο με προηγούμενη της ανακοίνωση όσον αφορά τους διαιτητές των αγώνων της.

Συγκεκριμένα στην πρώτη επιστολή αναφέρεται

Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου, blueprint και κείμενο που λέει "ΠΡΟΣ ΕΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 大 Καλλιθέα, 1/05/2023 Αρ.Πρωτ:28 Αξιότιμοι Κύριοι, Δια της παρούσας επιστολής, ATHENS KALLITHEA FC επιθυμεί την φυσική παρουσία του K. BENNETT TSTEPHENG GRAHAN ροκειμένου ναπαρακολουθήσε δια ζώσης αγώνα που διεξαχθεί Κυριακή 04/06/2023 ώρα 17:00 Δημοτικά Στάδιο Ηλιούπολης, στα πλαίσια Πρωταθλήματος BETSSON SUPERLEAGUE μεταξύ των ομάδων ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ -ATHENS Î παρουσία του BENNETT STEPHEN GRAHAM κρίνεται απαραίτητη, λόγω της σημαντικότητας του ανωτέρω αγώνα. Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση σας σχετικά. Σας ευχαριστούμε EK των προτέρων. Mg σκτίμητα. Σύμβουλος του Δ.Σ www.akfc00.gr Grigoriou ampraki Kallithea 176 Greece secretary@akfc66.gr"

Η επιστολή της Καλλιθέας:

«Αξιότιμε κ. Bennett,

Σε συνέχεια της υπ’ αρίθμ.Πρωτ: 26/30.5.2023 επιστολής μας και της τηλεφωνικής επικοινωνίας του προέδρου κ. Βίκτωρα Τσιολέκα με το μέλος της ΚΕΔ κ. Σταύρο Μάνταλο, διαπιστώσαμε με λύπη ότι ορίσθηκε αξιολογημένος διαιτητής στον αγώνα μας με την Ηλιούπολη και μη αξιολογημένος στον αγώνα του ετέρου διεκδικητή του Πρωταθλήματος (ΠΑΕ Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑ), για τον αγώνα Επισκοπή – Κηφισιά και συγκεκριμένα ο κ. Πουλικίδης Κωνσταντίνος, τον οποίο φέτος έχετε ήδη τιμωρήσει 2 φορές.

Είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε – υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Πουλικίδης Κωνσταντίνος διεύθυνε εκτός από άλλους αγώνες και το περίφημο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΛ για το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε τεράστια και δικαιολογημένα παράπονα από τις αποφάσεις του. Επίσης είναι απορίας άξιον πώς ορίσθηκε ένας διαιτητής SL2 από την Δράμα να διαιτητεύσει αγώνα στο Ρέθυμνο.

Με δεδομένο ότι δεν εισακουσθήκαμε για την ισονομία του Πρωταθλήματος να ορισθούν αξιολογημένοι διαιτητές και στους 2 αγώνες ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του κ. Πουλικίδη από αξιολογημένο διαιτητή της SuperLeague 1.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση του ζητούμε την παρουσία σας στον αγώνα ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και η παρουσία σας στον εν λόγω αγώνα θα αποτελέσει εχέγγυο για την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος.

διάβασε και αυτό  Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και οι κάτοικοι έκοψαν την Βασιλόπιτα της Δημοτικής Παράταξης Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ

Η επιστολή θα αποσταλεί και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκο Παναγιώτη, ο οποίος πρέπει να έχει ενημέρωση και άποψη.

Με εκτίμηση,

Για την Athens Kallithea FC

Βίκτωρ Τσιολέκας

Facebook Comments Box

Απάντηση